Yairo Moreno, Galatasaray‘da İddiası!

Emrahcim söz kesilmiş diyorum nesini anlamiyorsun? Terim yokken söz kesilmiş. Terim olmasa gelmezdi diyorsun, Tapeyi bulursam atacam. Maaşı, imza parası bile tapeye yansımıştı. Aysal sadece imzaya döktü.
Ya ne sözü Melih allasen :) Topuz diyorum bak adam forma bile giydi. Eee İrfan’da söz vermişti ? Ne oldu o iş ? Aziz az mı aradı son dakikaya kadar. Biraz daha bak arşive derim ben. Polat ön görüşme yapmıştır, sözde almıştır ancak o söz ilk bizimle görüş gibisinden ön protokol. Bu senin o oyuncuyu alacağın anlamına gelmez. Peki madem Polat almıştı, neden Terim falan gidip görüştü bu adamla transferi bildirilmeden ? Neden Selçuk böyle bir açıklama yapmış ?

Ya ne sözü Melih allasen :) Topuz diyorum bak adam forma bile giydi. Eee İrfan’da söz vermişti ? Ne oldu o iş ? Aziz az mı aradı son dakikaya kadar. Biraz daha bak arşive derim ben. Polat ön görüşme yapmıştır, sözde almıştır ancak o söz ilk bizimle görüş gibisinden ön protokol. Bu senin o oyuncuyu alacağın anlamına gelmez. Peki madem Polat almıştı, neden Terim falan gidip görüştü bu adamla transferi bildirilmeden ? Neden Selçuk böyle bir açıklama yapmış ?
5b818ca254e648419f933e32f4cda45c.jpg

Lig TV’de bir programa katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman’ın transfer listesinin ilk sıralarında bulunan Selçuk İnan’la ilgili çarpıcı sözler sarfetti. Trabzonspor’da başarılı bir sezon geçiren milli oyuncuyla ilgilendiklerini ifade eden Yıldırım, “Devre arasında ‘Mukavele yapalım’ dediler, kabul etmedik. ‘Trabzonspor’la şampiyonluk için yarışıyoruz, olmaz’ dedim. Trabzonlular bilsin. Sezon sonunda konuştuk, ‘Galatasaray’a söz verdim’ dedi

Bu da Aziz yildirimin mevzuyla ilgili açıklaması.

Offf abi yazıyorum yine tape zart zurt diyorsunuz. Bak tekrar belirtiyorum. Polat aramıştır istemiştir ki bundan doğalı yok adam ligin içinden geçmiş dünya gol atıp katkı yapmış ve TS “bana göre” şampiyon olmuş. İsteyecek tabi. Sen bir tek biz mi istedik ve söz aldık sanıyorsun ? Son dakikaya kadar Selçuk’un kime gideceği belli değildi. Onlarca örnek var kardeşim. Daha şu ara transferde gördük. Gidip koparıp almak ayrı söz alıp “tamam görüşürüz size gelecek” denmesi ayrı. Polat sonrası diyelim EPL’den 2 katı teklif gelseydi ne TS takardı seni ne de Selçuk. Bu iş para ve iletişim işi. Söz almakla olmuyor o işler. Olmadığını gördük 1.5 senedir çok kez.

Bilmukabele. O sözlerin hiçbir anlamı olmadığını bu yaz yine görürsün/göreceğiz.

Polat ve öbür Adnan oturup konuşmuşlar Selcuk'la. Paraları açıkladığına göre bir ön protokoll var ama kontrat felan yok.

Fb girmiş araya muhtemelen fazla para teklif edip caydırmak için. Sonra FT ve Hasan Şaş muhtemelen Adana Hatay ayağından işi bağlamışlar.

Polat'ın payı var mı bu transferde bence var. Işin adını koymuş söz almış ciddiyiz demiş bir de meblağ koymuş futbolcunun önüne.
Aziz Yıldırım oralı olmamış bile.

Elmander'i de Polat bulmuştu.
Şubat gibi haberi sızmıştı.
Sonra Aysal'ın sağ kolu şimdi ismini çıkaramadım, ince gözlüklü Fransız şarapçılarına benzeyen adam var ya, işte o imza attırmıştı.

Gscimbom mobil

Polat ve öbür Adnan oturup konuşmuşlar Selcuk'la. Paraları açıkladığına göre bir ön protokoll var ama kontrat felan yok.

Fb girmiş araya muhtemelen fazla para teklif edip caydırmak için. Sonra FT ve Hasan Şaş muhtemelen Adana Hatay ayağından işi bağlamışlar.

Polat'ın payı var mı bu transferde bence var. Işin adını koymuş söz almış ciddiyiz demiş bir de meblağ koymuş futbolcunun önüne.
Aziz Yıldırım oralı olmamış bile.

Elmander'i de Polat bulmuştu.
Şubat gibi haberi sızmıştı.
Sonra Aysal'ın sağ kolu şimdi ismini çıkaramadım, ince gözlüklü Fransız şarapçılarına benzeyen adam var ya, işte o imza attırmıştı.

Gscimbom mobil
Doğrudur benim burada bir itirazım yok. Ama bitirdi dedin mi orada dur diyorum. Polat söz almıştır, görülmüştür. Çok normal zaten ligin parlayan yıldızıydı Selçuk. Hatta baya parlamıştıda. Aziz oralı olmadı falan değil gayet araya girdiler, şeytan Rıdvan bile ntv de programında baskı yapıyordu “alan domine eder önümzdeki sezonu” diye. Arşiv orada buyurun bakalım. Selçuk kendisi diyor yahu, daha çok para için aradılar menajerime baskı yaptılar. Ben Terimle çalışmak istedim diyor. Polat görüştüğünde ne Terim vardı ne Aysal. Söz almak/ön protokol yapmak, hiçbirşey ifade etmiyor. Etmediğini çok kez gördük. Topuz, mhy, irfan vs... daha niceleri.

Doğrudur benim burada bir itirazım yok. Ama bitirdi dedin mi orada dur diyorum. Polat söz almıştır, görülmüştür. Çok normal zaten ligin parlayan yıldızıydı Selçuk. Hatta baya parlamıştıda. Aziz oralı olmadı falan değil gayet araya girdiler, şeytan Rıdvan bile ntv de programında baskı yapıyordu “alan domine eder önümzdeki sezonu” diye. Arşiv orada buyurun bakalım. Selçuk kendisi diyor yahu, daha çok para için aradılar menajerime baskı yaptılar. Ben Terimle çalışmak istedim diyor. Polat görüştüğünde ne Terim vardı ne Aysal. Söz almak/ön protokol yapmak, hiçbirşey ifade etmiyor. Etmediğini çok kez gördük. Topuz, mhy, irfan vs... daha niceleri.
he adaş terim aldı, senin dediğim olsun

Tape'yi okudun demi.
Ne diyor Selçuk, beni fazla iplemediler.

Şöyle düşün sen bir kızsın seni iki kişi istiyor. Birisi geliyor ayağına kadar çiçekler hediyeler veriyor, sonra da sana söz yüzüğünü takıyor.

Öteki de aman yan cebimde dursun, bende para var zamanı gelince basarım parayı alırım diyor.
Şimdi hiç sırası değil uğraşamam felan yapıyor.
Sen hangisi ile evlenirsin?

Mutlu mu olmak istersin yoksa İrfan gibi Topuz gibi somurta somurta parayı mı seçersin.

Polat ben ibra bile olmadım bana ne Selçuk'tan deseydi, o Selçuk şimdi fb efsanesi olurdu.
Polat'ı felan övmüş gibi görünmek de istemiyorum ama Selçuk bize geldiyse Polat'ın payı büyüktür.

Gscimbom mobil

Tape'yi okudun demi.

Şöyle düşün sen bir kızsın seni iki kişi istiyor. Birisi geliyor ayağına kadar çiçekler hediyeler veriyor, sonra da sana söz yüzüğünü takıyor.

Öteki de aman yan cebimde dursun, bende para var zamanı gelince basarım parayı alırım diyor.

Mutlu mu olmak istersin yoksa İrfan gibi Topuz gibi somurta somurta parayı mı seçersin.

Polat ben ibra bile olmadım bana ne Selçuk'tan deseydi, o Selçuk şimdi fb efsanesi olurdu.
Polat'ı felan övmüş gibi görünmek de istemiyorum ama Selçuk bize geldiyse Polat'ın payı büyüktür.

Gscimbom mobil
Doğru olabilir. Ancak Selçuk o dönem illa iyi bir transfer yapardı. Polat zaten ibra edilmediği için saldırdı piyasaya. Hatta açıklaması vardı. En iyileri alıp geleceğim diye. Söz kesmiştir söz almıştır ama me kontrat var orta da ne de anlaşma. Aziz belki o zaman öyle demiştir ancak sezon sonu görüştüğünü ve ilgilendiğini ve hatta teklif yaptığını biliyorum, biliniyor. Selçuk’ta söyledi bunları. Üstte bir yerde attım kendi açıklamasını. Polat’ın bitirdiği birşey yok olmadığı gibi bitirmezdi istese de. İbra edilmedi ve Başkan değildi. 3 sene kötü yönetimini 1-2 transfer için söz aldı diye taçlandıramaz kendisi. Elmander’i de bulduğu falan yok. Ljung yanlış yazmadıysam o önerdi. Bu da yoklukta ok verdi. Elmander öyle çok sükse yapacak transfer değildi ama çok iyi bir takım oyuncusu ve sisteme uygun bir oyuncu çıktı. Tamamen öneri üstüne yine söz alıp/verilmiş bir isimdi. Bitiren ve getiren yine Aysal yönetimi oluyor.

sabahtan beri boş yapan insana boş cevap verilir.
Hadi ordan boş yapıyormuşmuş. Terim de zaten tavla atmak için apar topar görüştü. Sizdeki Terim nefreti çok ayrı bir boyut. Tedavi sebebi. Gelir şimdi Terim’ci dersiniz doğruları söyleyene. Vizyonsuz ve kötü rezil bir adama dahi tercih ediyorsunuz doğruları. Polat gitsin kumda oynasın.

Hadi ordan boş yapıyormuşmuş. Terim de zaten tavla atmak için apar topar görüştü. Sizdeki Terim nefreti çok ayrı bir boyut. Tedavi sebebi. Gelir şimdi Terim’ci dersiniz doğruları söyleyene. Vizyonsuz ve kötü rezil bir adama dahi tercih ediyorsunuz doğruları. Polat gitsin kumda oynasın.
Doğruyu söyleyen biziz, adabını bozan sensin. Suçlu yine biziz.

Doğruyu söyleyen biziz, adabını bozan sensin. Suçlu yine biziz.
Adabımı bozmadım. Ayrıca terbiyesizce buluyorum her kim olursa olsun “he he” yazmanızı. Kimseye yapmamanı tavsiye ederim. Çok saygısızca. Birşey yazıyoruz “he tamam he...” yazma birşey daha iyi. Al bak size kim ne zaman anlaşmış. Fenerli yöneticinin demeci. 2010-2011 sezon ortası anlaştık ama Aziz yıldırım şampiyonluk yarışı sebebiyle sezon sonuna bıraktı diyor. Aslında bıraktığı yok. Polat leş olduğu için o kadar emindi ki Topuz çalımı falan. Alıp getirecekti. Beğenin, beğenmeyin, işi bitiren Aysal ve Terim’in bizzat görüşmesidir.

Buyrun

Terim cebine dokunmayan hangi transferi bitirmiş? AVMde yemek yiyerek transfer biter sananlar görüyorum :asd:

Tape'yi okudun demi.

Gscimbom mobil
Devre arasında söz kesilmişti selcukla yaw. Ztn ilk aciklanan transferlerde elmander ve selcuktu. Ceyhunu da polat istiyordu. Trabzon devre arasinda aciklama yapmıştı Galatasaray oyuncuları ayartıyor diye. :asd: Polatta devre arası anlaştık, trabzonu sampiyon yapıp gelmesini soyledim falan diyordu. Bu adamların transferi polata yazar. Onaylayanlar da hoca ve yeni yönetimdir.

Trabzona adnans zamanından baslamistik salça olmaya :asd:

Terim cebine dokunmayan hangi transferi bitirmiş? AVMde yemek yiyerek transfer biter sananlar görüyorum :asd:

Sneijder’i almak için Aysal’ın, Moratti’yi nerede nasıl ikna ettiğini biraz araştır bakalım gülmeden önce. Hayal dünyanızda nasıl bir atmosfer var gerçekten çok merak ettim.

Sneijder’i almak için Aysal’ın, Moratti’yi nerede nasıl ikna ettiğini biraz araştır bakalım gülmeden önce. Hayal dünyanızda nasıl bir atmosfer var gerçekten çok merak ettim.
Aysalla Morattinin yediği yemekle avmde dandik fastfood masalarında yenilen yemeği bir görme istersen renktaş. Komik olur.

Geri
Üst Alt