- 1 Ağustos 2009
- 45.076
- 43.745
- 4.258
İlk defa ciddi bir yorum gördüm senden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk defa ciddi bir yorum gördüm senden
Yalan arkadaş. Bakambu yoksa o mevkide Zaha, Mertens bile denenebilirdi. Hocanın oyuncu dinlendirmeme gibi bir derdi olmadığını düşünüyorum. İcardi ısrarla oynuyor. En büyük sıkıntı bu. Sakat olduğuna inandıramıyoruz adamı.Yakup Çınar: "Okan Hoca, ona çok güvendiği için sürekli oynatıyor."
Kolpayı sıkıyorlar bakambunun ahı varArtık inandırıcılığını yitirmeye başladı şu mevzu. Ayağında yer kalmamış ama 90 dakika sahada kalıyor her maç. Ne hoca dinlendiriyor, ne kendisi dinlenmek istiyor.
ayakçı mısınDiger ayagina yapsinlar
Bu avatar ne oyle? Marjinal olayim mi dedim herkes Panathinaikos deyince forumdaYa yakup bi sallama
Sakat olup iğneyle oynayan adam 90.dakikada bile oyundan alınmazmı hiç insanları mal yerine koymayın
Bugu bulmuş sakatsa idman yapmıyo o yüzden dinlendirilip iyileşmek istemiyo işte bunu anlamak bu kadar zor mu
Yok be hocamı sevmem biliyonBu avatar ne oyle? Marjinal olayim mi dedim herkes Panathinaikos deyince forumda![]()