Yakup Çınar: "Icardi’nin ayağında iğne yapılacak yer kalmamış"

Bu işin altından ne çıkacağını merak ediyorum.

Yeter be arkadaş.Ne abarttıniz şu olayı.Gına geldi arkadaş..
Ne kadar aptalca yorumlar.

İcardinin olayı tamamen fiziksel..Çok çabuk yikıliyor.sakatlikla alakası falan yok.Onun dışında en büyük sorunda bizim oyunumuz.orta sahanın boş kanatların verimsiz olması..
Bazen şu medyaya bakiyorum şu taraftara bakıyorum neden hem Türk futbolu hem bizim klüp başarıda istikrarı yakalayamiyor daha iyi anlıyorum.

Şuan verimliliği uzun süredir düşük.
Koy Bakambuyu toparlayana kadar oynamasın

Çıkin açıklama yapın arkadaş.İcardinin sakatlik problemi yok diye..Bu aptal sürüsünün aptal haberlerini duymak zorunda mıyız..Nasıl bir iletisimsizlikdir bu..

toplanak allah diyek.

yaaav 2 hafta dinlendirmek bu kadar zor mu?

kesin elinde okan hocanın kasedi var.

Problem İcardi'de değil.

Bakambu'nun yerine oynadığında ne yaptığunı bilmez halinden korkması Okan Hoca'nın.

İcardi'yi alabilmek için güven vermeyen bir santrafora kafasında onay vermek zorunda kaldı ve oynatmıyor.

Bakambu tarzı oyuncular çabukluğu dışında bir şey vermez. Önde takımı tutmak için illa ki servis yapan veya orada topu tutan birini istiyor.

Bakambu'yu oynatmak Arif'i tek forvet olarak oynatmak gibi gözünde ve haksız sayılmaz. Çünkü ne alacağın belli değil. Bir sezon çıkar 20 atar ertesi sezon 2-3 golde kalır kabız eder. Arif'te öyleydi gol kralı oldu, 1 sene sonra ilk 6 hafta 4-5 tane attı yine sonra 15-20 maçta golü yok neredeyse.

İlla birini devşireceksek aslında bu dönemde bence en doğrusu Barış'ı forvete çekmekti. İcardi'yi 2-3 maç dinlendirip kolay maçlarda Zaha/Ziyech'ten birini oyanatarak aşağıda ki gibi çıkacaktık.

-Zaha---------Mertens-----Kerem--

---------------Barış------------------

Kazımcan'ı da sol bekte oynatacaktık. Avrupa maçlarında ise Kaan oynayabilirdi bekte.

İcardi 2-3 haftaya dönecekti zaten. Adam ödemi atamıyor. İğne oluyor sürekli ayağı davul gibi olmuş. Sahada hareket kabiliyeti kalmadı. Ayağı güçsüzleştiği için topa da sert vuramıyor, koşamıyor da.

Ne faydası oldu bu şekilde. Okan Hoca'yı seviyorum ama bu sene Terim inadına başladı. Benim için inat yapabilecek tek kişi Terim, onun da inadı mantıksızsa dönebildiği içindi. Son 2 yıl dönemez duruma geldi ve sonuçlar ortada.

Yakup Çınar: "Okan Hoca, ona çok güvendiği için sürekli oynatıyor."
Yalan arkadaş. Bakambu yoksa o mevkide Zaha, Mertens bile denenebilirdi. Hocanın oyuncu dinlendirmeme gibi bir derdi olmadığını düşünüyorum. İcardi ısrarla oynuyor. En büyük sıkıntı bu. Sakat olduğuna inandıramıyoruz adamı.

Ya yakup bi sallama

Sakat olup iğneyle oynayan adam 90.dakikada bile oyundan alınmazmı hiç insanları mal yerine koymayın

Bugu bulmuş sakatsa idman yapmıyo o yüzden dinlendirilip iyileşmek istemiyo işte bunu anlamak bu kadar zor mu

Ya yakup bi sallama

Sakat olup iğneyle oynayan adam 90.dakikada bile oyundan alınmazmı hiç insanları mal yerine koymayın

Bugu bulmuş sakatsa idman yapmıyo o yüzden dinlendirilip iyileşmek istemiyo işte bunu anlamak bu kadar zor mu
Bu avatar ne oyle? Marjinal olayim mi dedim herkes Panathinaikos deyince forumda :asd:

Icardi'nin sezon başı 5 kg fazlası varken bile bundan daha hızlı ivmeleniyordu golleri sıralamaya devam ediyordu şu an çevikliğini kaybetmiş bunun iki sebebi olabilir ayağındaki ağrıdan ya da az antrenmana çıktığı için olabilir.

Geçen seneki kilosundan yine 2-3 kg fazlası vardır ama ben çok kiloya bağlamıyorum dinlemesi gereken dönemde dinlenmedi eğer milli ara öncesi ya da sonrası 1 hafta oynamasaydı tam 1 ay maç oynamamış olup iyileşecekti.

Nasıl ki geçen sene İstanbulspor ve Sivasspor dep bu 2 maçta oynamayıp kadıköy'de son 15 dakika girip maçı çözdüyse bu senede tam tersini yaptı sakat sakat takıma zarar verdi.

Bu avatar ne oyle? Marjinal olayim mi dedim herkes Panathinaikos deyince forumda :asd:
Yok be hocamı sevmem biliyon

Pana forumuna üye de oldum ahmedarifos kesenos ismiyle ilk maç sonunda hocamı forumda istifaya davet edip yeme çalışmalarına başlıyıcam

Çıkıldaoları,oğulcanları,ömerleri,ardaları falan unutmadım

Geri
Üst Alt