" Yalçın olayı doğru "

Cevap: " Yalçın olayı doğru "

Nonda olsaydı ellerini öne uzattırıp cetvelle önce ellerine vururdu sonra kafasına..:asd:

Bu da futbolcuysa; futbola lanet olsun!

Reijkaard boş yere konuşmaz herhalde? Demek ki var birşeyler. Ayıp yahu ne demek kasti sakatlamak rahat oynamak adına? Tepki gösterene senide sakatlarım demek? İnsan çakması herif. Beddua etmek istemiyorum ama çok sinir edici bir durum.

Yalçın Kewell'ı da sakatlamak için hayvan gibi giriyordu lig maçında dikkat etmek gerek bu insana benzeyen acayip insanımsıya...

emre maloğluyla kıyaslancak olursa kuzu dur yalçınım garibandır cahildir sonuçta ama emre denen şeref yoksunu baroşumu sakatladı :mad:

Emre Asik diyorum baska birsey demiyorum!!!

Rövanş maçında Emre Aşıkla,Barışı çift forvet oynatalım.Yalçın bir daha topa dokunmaya korkar hale gelsin.

yağdanlık tipli herife bızdeykende sınır oluyordum

şerefsiz herif seni tanımasak inancaz.

Antalya´da akil varsa bu dingil´i Samiyen´e getirmez yoksa cok kötü seyler olabilir...

Rijkaard dediğine göre kesinlikle böyle birşey var. Yalçın efendiden hesabı sorulur.

Servet buna bi girsin Sakatlamayi göstersin buna.. Ben olsam Prim verirdim Servet´e bunu yaparsa..

Böyle bir terbiyesizlik olamaz.Bunun Samiyen'i de var Yalçın..

Yalcin suanda kanaltürk'de bize salliyor

Serefsiz

Bu adam futbolcu yerine kasap olmalıymış.Bizim maçlarımızda illa birini sakatlıyor.Böyle bırakın futbolcuyu,insan olmaz birini sakatlamaya sevinen.Umarım birgün biri şunu bir sakatlarda inim inim inler uzun süre oynayamaz..

Yalcin canli yayinda suanda kanaltürk'de

Yalçın şuan telegolde...kendini savunuyor!

Yalçın pozisyonda yokmuş.Avukatlığını yapıyorlar şimdi de:rolleyes:

Neden her kanalda bize karşı yorumlar oluyor cidden soruyorum bu soruyu herkese :S

Geri
Üst Alt