Yardımcı Antrenörümüz: Johan Neeskens

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'ın yardımcısı da Hollandalı

rijkaard_neeskens_160803h.jpg

340x.jpg

Hollanda'da yasayin bir Türk olarak Neeskens hakkinda sadece bir sey diyebilirim.. O tam bir futbol devi. Inanilmaz derecede futbol bilgisi var. Oyunculara kondisyon asilayabilen bir adam..

Sevindirici haber su ki Hollanda ekolu sonunda ligimize ugruyor. Bunu cok istiyordum zaten .

Rijkaard´i getirmisken, Neeskens´i getirmemek büyük hata ve ihmal olur.

Rijkaard´in arzu ettigi ekiple calismasi sart.Basariyi bu getirir.

Arkadaşlar Neekens kesin geldimi?En az Rıjkaard kadar önemli bir adam

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biridir ayrıca Neeskens Rijkaard kadar önemli katılıyorum

Dün imza töreninde yardımcılarımın kim olacağını oturup konuşacağız demişti Rjikaard.Henüz kesinleşmedi gibi ama Neeskensi almak çok önemli bir iştir.En az Rjikaard kadar beyni var 2 teknik direktörle birden çalışmış gibi oluruz.

Dün imza töreninde yardımcılarımın kim olacağını oturup konuşacağız demişti Rjikaard.Henüz kesinleşmedi gibi ama Neeskensi almak çok önemli bir iştir.En az Rjikaard kadar beyni var 2 teknik direktörle birden çalışmış gibi oluruz.

Ten Cate sonrası bocalanan dönemde Barcelona'ya gelerek çok rahatlatmıştır Rijkaard'ı.Ve olmazsa olmaz gibi adamdır. Yani yönetimden büyük bir adım daha atmasını bekliyorum.Ve birçok yerde söyledim illa bir yardımcı Türk olucaksa bu Cevat Güler değil kesinlikle Bülent Ünder olmalı.

gorunen oki beyler bu sene avrupa liginde estiricez.. inş..mevcut kadroya bi iki takviyeyle ( genc olmak kaydiyla) bizi avrupada tutamayacaklardir..:D.d.d

Arkadaşlar Neekens kesin geldimi?En az Rıjkaard kadar önemli bir adam

Adnan Polat'ın basın toplasında şöyle birşey söyledi, iki yardımcısıyla birlikte katılıcak takımımıza diye, ama bu iki kişinin arasında Neeskens varmı bilmyorum. :confused:

Neeskens mutlaka olmalı

Kendi elimizle 1-0 yenik baslamamaliyiz.

Rijkaard´i getirmisken Neeskens de gelmeli.Bu cok önemli.

Rijkaard güvendigi insanla calismali..Rijkaard´i getirirken paraya kiymissin.

Simdi Neeskens olayinda parayi düsünmek hata olur diye düsünüyorum.

Bence Rijkaard ile konuşucakları yardımcı Rijkaard'ın kendi yardımlarına ek olarak bir Türk hocadır Cevat hoca Bülent Ünder veya bir başkası bu konuda bir kesin karar yok anladığım kadarıyla

Sabahtan bu yana , hatta dünden bu yana net bir haber duymak için heryeri geziyorum araştırıyorum, yabancı ve yerli kaynakları.Yok kesin birşey yok.Bu adam çok çok önemli.

Cevap: Rijkaard'ın yardımcısı da Hollandalı Johan Neeskens

Rijkaard hakikaten çok zeki bir adam,dün basın toplantısında özellikle Del Bosque,Aragones,Hiddink gibi isimlerin Türkiye'de başarılı olamadığının söylenmesi üzerine verdiği cevap çok hoşuma gitti,''Bu yapacağım şeyi daha da değerli kılıyor ve bu da beni heyecanlandırıyor'',çok zekice ve beni heyecanlandıran bir cevaptı...

İnşallah Adnan başkan Frank Rıjkaard'ı almışken Neekens ve kondisyonerlerinide getirir.

Rijkaard hakikaten çok zeki bir adam,dün basın toplantısında özellikle Del Bosque,Aragones,Hiddink gibi isimlerin Türkiye'de başarılı olamadığının söylenmesi üzerine verdiği cevap çok hoşuma gitti,''Bu yapacağım şeyi daha da değerli kılıyor ve bu da beni heyecanlandırıyor'',çok zekice ve beni heyecanlandıran bir cevaptı...

Kesinlikle... Ayrıca futolcular hakkında yeterince bilgiye sahip değilimde dedi.Sizce kewell,baros,ardayı tanımama gibi bir olasılığı varmı?Gerçekten zeki bir adam...

Neeskens olayı daha netleşmedi sanırım!Bence Rİjkaard ın yanına Neeskens gelmesi gerekiyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt