Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Bugün RedBull Salzburg'un CAS davası var . Çok önemli bir dava fb için .

Başbakan oy peşinde.

Siyasileri anlamıyorum nedir bu fenere yaranma davası insan futbol uğruna desteklediği partiyi mi değiştirecek?

Futbol uğruna oyunu,evini satacak yegane taraftar topluluğu fb taraftarı çünkü. Adamlar holigan bir kere. Evine ekmek almaz gider gaza gelip forma alır. Yoksa Galatasaray'ın taraftarı da azımsanamaz ama Galatasaray taraftarı medeni,fb taraftarının ise gözü dönmüş durumda. Böyle olunca deliliği ve zalimliği hep fb taraftarı yaptığından herkes korkuyor.Türkiye'de de hukukun yaptırımı ne düzeyde malum...Bunların kapısına kilit vurulmadıkça ülkede ve futbolda huzur beklemeyin.

Ayrıca başbakanın fb sevgisi de azımsanamaz. O sayede fb şu an futbolun karar organlarında odak noktası,lobisi,medya ayağı en güçlü kulüp. Ayrıca devlet yardımını en fazla alan kulüp. Ama hep devlete hömkürüyorlar o başka mevzu...Herhalde Galatasaray'ın arkasında bu kadar güçlü bir hükümet dursa,10 yılda bir kupa daha almıştık Avrupa'dan...

Başkanımız bu akşam geliyor :bid:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

tspor ne yapıyor? hakkı yenen tspor sessiz kalma hakkını kullanıyor!!!!. yerel seçimler öncesi tspor yönetiminden hiçbir hareket beklememek gerekir. bu ülkede herşey siyasi, değil diyen yalan söyler.

dün beyaz tv denk geldi delirdim resmen aklama operasyonu yapıyorlar baktım çakar delirdi beyler kendinize gelin biz aklama operasyonu felan yapmayız felan gibisinden sonra susturdular onuda devam ettiler kapattım bende tvyi

Aynen kardes 4 gundur TV'de bu karar nasil duser nasil kurtulunur. Yasa degismeli, AIHM, Af vs. vs. vs konusuldu. Hicbir programda Trabzon kupasini nasil alir tartismasi yapilmadi. Ulke olarak ne hale geldik yahu, tamam FB'lilere vicdanli olalim da bu olayin bir de magduru var Trabzonlulari ne yapalim. Onlarin cocuklari yok mu...

bunun

aklaması kumpası mumpası olmaz bu saatten sonra

olay uluslararası boyuta taşındı UEFA karar verdi

böyle birşeye kalkışırlarsa UEFA'nın yaptırımı fena olur

bütün takımları 5-10 yıl Avrupa kupalarından men eder.

Düzeltme : Salzburg'un CAS Davası 23 Ocaktaymış . Salzburg davada haklı bulunursa fb 1 sene daha fazladan avrupadan men yiyebilirmiş :)

Twitter hesabı kullananlar Arena Aslanı ve Tek Yürek hesabını takip etsin . Onların başlatacağı hastag'lere destek olun . En azından sosyal medyadan yüklenelim taraftar olarak .

a83f491f4b51d32f0d817ed1b627403d_normal.png

Tek Yürek ‏@TekYurekcom5 dk.

DUYURU | Saat 15.15'de yeni bir organizasyona başlayacağız. Tüm takipçilerimizin destek olmasını önemle rica ederiz.

Twitter hesabı olanlar bu organizasyona destek versin . Twitter hesabı olmayanlar da 2 dakikasını ayırıp twitter'a üye olsun . Sosyal medya çok önemli .

Geri
Üst Alt