Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.949
- 12
- 343
Transfer nobetine tiklamistim, buraya girmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tmm zaman buldumda bakarim
ve bu?
2.) "... Bu kesin Photoshop"
Herangi bi Resim ve Tema secilcek.
Ondan sonra Üyeler bunu ya Paint yada Photoshop ile degisdirecekler.
En begeni toplayan editlenen Resime puanlar verilecek
not: Normal RESIM turnuvasi da olabilir, el cizim, veya digital Sanat eserleri
Ekli dosyayı görüntüle 10507
@Arda Yilmazz in soyledigi boyle bir sey.Yapmaya Calisiyorum bakalim hesaplamada kolaylik yarata bilecekmi![]()
@Arda Yilmazz in soyledigi boyle bir sey.Yapmaya Calisiyorum bakalim hesaplamada kolaylik yarata bilecekmi![]()
Yalnız ismimi deneme listesinde görmemek büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
Eurovision için altyapı çalışmaları herhalde. Güzel güzel.![]()
Tamamlayınca bana atarsın abi.İlk yarışmayı yaparız deneme amaçlıEurovision olmasın ama az kalsın eurovision abi.Satranç yapalım bu hafta
satranc nasil olacak?
yle bir sey.Yapmaya Calisi
Kurgulayınca açıklarım abi.Büyük ihtimal mynet üzerinden ya da daha iyi bir kanal varsa onun üzerinden olur.Yarışmacılar hamlelerini ve oyun ekran sonucu alır bildirirler.Ayrıca 1 de gözlemci olur her ihtimale karşı.Tamamen düşünüp açıcam yarışmayı.
playchess de turnuva yapılabiliyor yalnız türkiye satranç federasyonu yetkilisinden onay almak lazım isterseniz kendisi ile konuşurum.
Odalar nasıl kaliteli mi? Onay neden gerekiyor?
hocam kasparov, nakamura ,morozevich vb bütün oyuncular bu sitede oynuyor bizim federasyonda sitenin destekçilerinden mesela senelik üyeliği 50 euro fakat lisans çıkartırsan satranç federasyonu sana ücretsiz account veriyor. ücret ödemeden açtığın hesaplar 15 gün içersinde kapatılıyor.zaten en iyi satranç platformlarından biri bu diğeri de internet chess club
Odalar nasıl kaliteli mi? Onay neden gerekiyor?