Yarışma Önerileriniz

tmm zaman buldumda bakarim :D

ve bu?

2.) "... Bu kesin Photoshop"

Herangi bi Resim ve Tema secilcek.

Ondan sonra Üyeler bunu ya Paint yada Photoshop ile degisdirecekler.

En begeni toplayan editlenen Resime puanlar verilecek

not: Normal RESIM turnuvasi da olabilir, el cizim, veya digital Sanat eserleri

Speed painting diyorsan olur hocam.. ama herkesde tablet yok ayrica forumda bunu yapmayi bilen fazla kisi oldugunu sanmam.

Bazilari kagit ustu çizim digerleri djital sanat yapabilir tabi..

Her seferinde bir tema seçilir, zaman kisitlamasiyla calismalar sunulmali diye, sonrada calismalar birinde toplanir ve o kisi yeni bir konuda sunar.. Oylamayida orada anket seklinde yapilir, boylece butun forum oy verebilir.

Tabi bu olaya ilgi ne olçude olur bilmem..

Kolay gelsin.

[attachment=6953:eurovvvv.png]

@Arda Yilmazz in soyledigi boyle bir sey.Yapmaya Calisiyorum bakalim hesaplamada kolaylik yarata bilecekmi ;)

Ekli dosyalar

• eurovvvv.webp
    eurovvvv.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 120
satranc nasil olacak?

Kurgulayınca açıklarım abi.Büyük ihtimal mynet üzerinden ya da daha iyi bir kanal varsa onun üzerinden olur.Yarışmacılar hamlelerini ve oyun ekran sonucu alır bildirirler.Ayrıca 1 de gözlemci olur her ihtimale karşı.Tamamen düşünüp açıcam yarışmayı.

PES, PS3, FIFA, Score vb futbol oyunlarda atılan en sıradışı (yada en güzel) gol videosu yarışması yapalım.

Ör:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xml5k6hWCwk[/media]

(Kendi attıklarımdan birini yükleyecektim, beceremedim :()

yle bir sey.Yapmaya Calisi

Kurgulayınca açıklarım abi.Büyük ihtimal mynet üzerinden ya da daha iyi bir kanal varsa onun üzerinden olur.Yarışmacılar hamlelerini ve oyun ekran sonucu alır bildirirler.Ayrıca 1 de gözlemci olur her ihtimale karşı.Tamamen düşünüp açıcam yarışmayı.

playchess de turnuva yapılabiliyor yalnız türkiye satranç federasyonu yetkilisinden onay almak lazım isterseniz kendisi ile konuşurum.

Odalar nasıl kaliteli mi? Onay neden gerekiyor?

hocam kasparov, nakamura ,morozevich vb bütün oyuncular bu sitede oynuyor bizim federasyonda sitenin destekçilerinden mesela senelik üyeliği 50 euro fakat lisans çıkartırsan satranç federasyonu sana ücretsiz account veriyor. ücret ödemeden açtığın hesaplar 15 gün içersinde kapatılıyor.zaten en iyi satranç platformlarından biri bu diğeri de internet chess club

hocam kasparov, nakamura ,morozevich vb bütün oyuncular bu sitede oynuyor bizim federasyonda sitenin destekçilerinden mesela senelik üyeliği 50 euro fakat lisans çıkartırsan satranç federasyonu sana ücretsiz account veriyor. ücret ödemeden açtığın hesaplar 15 gün içersinde kapatılıyor.zaten en iyi satranç platformlarından biri bu diğeri de internet chess club

Tamam seninle iletişime geçerim ben Erdal beraber hallederiz teşekkür ederim

Taptap

Müsait olduğum da bi araştırayım.

Taptap

Geri
Üst Alt