Yarsuvat, Demirören ile Buluştu!

Gökhan Karaman

10 Numara!
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimi ile bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimini ziyaret eden Galatasaray yönetimi, TFF binasından ayrıldı. Çıkışta basın mensuplarına konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, "Fevkalade bir tesisle karşılaştık. Hayranlık duyduk ve gidiyoruz. Böyle bir tesise sahip olmak Türk sporu için çok önemli. Bu yüzden de başkanı tebrik ediyorum. Türk futboluna ve Türk sosyal hayatına bir eser kazandırmışlar" dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise, "Başkana, yönetim kuruluna ve Galatasaray camiasına hayırlı olsun demek istiyorum. Bu nazik ziyaretleri için de teşekkür ediyorum. Galatasaray, Türk futbolu bütünlüğünde bizim en önemli parçalarımızdan biri. Bundan sonra da hep bir araya geleceğiz. Aile her zaman bir araya gelir" diye konuştu.

Galatasaray ile Federasyon arasında gerilim olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine Demirören, "Onlar nasıl bizi ziyaret ettilerse, biz de onları ziyarete gideceğiz. Biz bir aileyiz, bizim kavgamız olmaz" dedi.

Aynı soru üzerine Yarsuvat da esprili bir şekilde, "Biz Federasyonla kavga mı edeceğiz, güreş mi yapacağız? Bu Futbol Federasyonu, judo falan değil. Eğer olsaydı güreşirdik" yanıtını verdi.

kaynak:
internethaber

"Biz Federasyonla kavga mı edeceğiz, güreş mi yapacağız? Bu Futbol Federasyonu, judo falan değil. Eğer olsaydı güreşirdik"

Ne komik bir başkanımız oldu, kesin şampiyon oluruz bu sene.

hehe görürüz 2 hafta sonra bizi hakem ve disiplin kurulu kararlarıyla katlettiklerinde

Çoq qomiqmis basgan.

Böyle başkan mi olur len?

Bizi resmen rezil ediyor.

Aynen Osman Bey. Şu 3 günün sonunda keşke Alp Yalman Bey seçilseydi dedim.

sanırım ışın çelebi tercihi insanların kafasını karıştırdı. ışın çelebinin siyasi ilişkilerinden korktu birazda millet hükümetin esiri oluyoruz diye korktu insanlar. ama gel gelelim burda da abdül var.

üstelik ışın çelebi stad konusunda çok işimize yarayabilirdi insanlar çıkıp stada neden bir çivi bile çakılmıyor diyor. cevap hükümet önümüzü kesiyor oluyor.
ee ozaman işi bilen çatlaklardan sızan biri orada olmalıydı. ışın çelebi öyle ya da böyle stad konusunda çok işimize yarayacaktı.
kaldıki bugün helikopteri olmayan stada gidemeyecek vaziyette. stada giden tüm yollar abartısız kapalı

düşmanı hatalıyı hep başka yerlerde arıyoruz cidden suçlusuda düşmanıda kendi içimizde hep kasten yanlış tercihler hep zamanlama hataları hep isim fanatikliği ile alınmış kritik kararlar.

edit. alp yalman asla ama asla burada konuşulduğu gibi garip garip teoriler üretildiği gibi bir başkan değildi. az çok onun döneminide anımsarım çok yanlış bilgilendirildi insanlar burada.

Son düzenleme:
Mayıs olsa da kurtulsak.

Listesine aldigi kisiler ve aziz yildirim fetisistliginden kaybetti. Bide polat orumcek kafalisiyla ayni gorusleri paylasmasi yeterli geldi

polat onunla aynı görüşleri paylaştı çıktı alp başganı destekliyorum dedi.hepsi bu. üstelik polatın böyle bi açıklama yapması çok normal biliğim kadarıyla ilk yönetici tecrübesini alp yalmanın ekiplerinde yapmıştır. aziz konusunda gereksizce konustuğuna bende katılıyorum ama bakıyoruz şimdi bugünkü resimde o fetislerden farklı değil gibi.

bi tarafı yererken diğer tarafı tanımadan çok benimsedi insanlar.

Duygun Yarsuvat, "Fevkalade bir tesisle karşılaştık. Hayranlık duyduk ve gidiyoruz. Böyle bir tesise sahip olmak Türk sporu için çok önemli. Bu yüzden de başkanı tebrik ediyorum. Türk futboluna ve Türk sosyal hayatına bir eser kazandırmışlar" dedi.

Mayıs ayında defolur gidersin umarım sende.

sanırım ışın çelebi tercihi insanların kafasını karıştırdı. ışın çelebinin siyasi ilişkilerinden korktu birazda millet hükümetin esiri oluyoruz diye korktu insanlar. ama gel gelelim burda da abdül var.

üstelik ışın çelebi stad konusunda çok işimize yarayabilirdi insanlar çıkıp stada neden bir çivi bile çakılmıyor diyor. cevap hükümet önümüzü kesiyor oluyor.
ee ozaman işi bilen çatlaklardan sızan biri orada olmalıydı. ışın çelebi öyle ya da böyle stad konusunda çok işimize yarayacaktı.
kaldıki bugün helikopteri olmayan stada gidemeyecek vaziyette. stada giden tüm yollar abartısız kapalı

düşmanı hatalıyı hep başka yerlerde arıyoruz cidden suçlusuda düşmanıda kendi içimizde hep kasten yanlış tercihler hep zamanlama hataları hep isim fanatikliği ile alınmış kritik kararlar.

edit. alp yalman asla ama asla burada konuşulduğu gibi garip garip teoriler üretildiği gibi bir başkan değildi. az çok onun döneminide anımsarım çok yanlış bilgilendirildi insanlar burada.
Maalesef çok doğru. Ve işte sonuç olarak 8 ay boyunca kulube bir çivi bile çakmayacak, etliye sutluye karismayacak, Galatasarayi zerre umursamayan, 8 aylığına başkancilik oynayıp cvsine Galatasaray Baskanligi yazdırmak isteyen bir emanetciyle baş başayız. Ve futbol takimimizla ilgili bütün kararları da A. Albayrak alacak. Hakkımızda hayırlısı ne diyim.

terim tffe gitti diye aglayanlar, aziz'in dostu oldugunu gösteren alp yalman'i istemeleri çok komik buluyorum

brb

Nedir yahu espri yapmak yasak mı? :D

Başkanımız gayet sempatik bir insan, ben sevdim şahsen.

Umarım icraatleri de olumlu olur.

Geri
Üst Alt