Yarsuvat'tan Şike Açıklaması

dedeye sahip çıkmayalım,kıçına bi tekmeyle klüpten ihraç hemen.

yalanlamazsan bu ateş senide yakacak duygun
adnan polatın yanında yer alacaksın

Olaya bak ya en azından yarım ağızla bir özür dile, istifa et! Hala resmi bir açıklama yok!!! Yuh! Fenerliler resmen maytap geçiyor!
Bu kadar yalaka olunmaz ya! İstifa et bu kulüpten, defol git başka yerde yala!

Baskan bu kadar gerizekali midir sizce? Boyle bir aciklama yapip butun taraftari karsisina alacagini bile bile boyle demecler verirmi ?

Bu adamin bunak oldugunu söylemiştim. Söylemiştir inanirim. Bizim bu Liseliler'in egemenliginden kurtulmamiz lazim. GS'in daha ileri gidememesinin nedeni bunlar. Tez zamanda bitin inşallah

adam yaşlanmış manipülasyona açık bi aklı var. etraftaki veya camia içindeki fener yalakası fosiller bu fikri bunun kafasına sokmuşlardır emin olun. birileri aklını zehirlemiştir atilla gökçe gibi paravan, şikeci dalkavukluğu yapan fosil de gidip ağzından bu lafı sökmüştür. bunlar planlı işler bu lafı söyletenler var işin perde arkasında yoksa durduk yere söylemez.

Defolsun bunak! Sana mı kaldı ulan bunları açıklamak? Kulüp yöneticilerinden ağzı olan saçma sapan konuşuyor her gün. Kimlere kaldık yahu?

Allahtan kafası çalışan adamlarız da bu haberlerin neden malum tarihte yapıldığını idrak edebiliyoruz

Defolsun bunak! Sana mı kaldı ulan bunları açıklamak? Kulüp yöneticilerinden ağzı olan saçma sapan konuşuyor her gün. Kimlere kaldık yahu?
bi de bunun yardımcısı hamdi yasaman diye başka bi tür adam var. onun da her açıklaması mayından farksız. yaşlı yönetici getirmemek lazım kafaları sulanmış hepsinin

Doğruysa hem başkanlık görevinden hem de(devam ediyorsa)GSÜ'de ki görevinden hemen istifa etmelidir. Bu eğitim kurumlarımızdan yetişenler yarın Galatasaray'ımızın başında olacak ki ben gelecekte şikeci dostu, yalakası bir yönetim kadrosu görmek istemiyorum camiada.

Sneijder ve Muslera satılacak diye dertlenerken onursuz herif kulübü sattı.
Bu saatden sonra açıklama yapmaya da gerek yok. En çok sevmediğim insanlar böyle yalakalardır zaten.

Geri
Üst Alt