Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Cevap: Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Yahu kim açtı bu konuyu arkadaş? :mad:Okusan bir türlü okumasan bir türlü...Adamın içi sızlıyor be.:asd:

Tabi hayatımda gördüğüm en kötü tabloyu da yazayım.allah bi daha öylesini göstermesin..

Bir arkadaşım acilde çalışıyordu.Onu ziyarete gitmiştim.Resistasyon odasına girdiğimde içeride ağır bir yanık et kokusu vardı.Arkadaşımı arıyodum.Ortada çekili bir perde vardı.İçeri bakayım dedim arkadaşım oradamı diye.Perdeyi açmamla gördüğüm tabloyu aynen yazıyorum.

Mutfakta tüp patlaması sonucu 2 kolu,2 bacağı kopan,yüzü komple yanmış,dudakları bile erimiş bir beden görmüştüm.Kurtarmaya çalışıyorlardı ve adam birbirine yapışmış dudaklarından ölmek istiyorum diye bağırmaya çalışıyordu.

Çok kötüydü..Sonunda da ölmüş zaten.1 ay o olayın etkisinden çıkamadım..

Cevap: Yasadiginiz en buyuk fiziksel aci

Ben böbrek iltihaplanması yaşadım, en hafif anlatımla 30 cm lik bir bıçağı böbreğinize sokuyorlar sonra başlıyorlar çevirmeye bir sağa bir sola bir sağa bir sola ve bu hiç durmuyor ayaklarınızı bile uzatamıyorsunuz taş düşürmekte buna benzer olsa gerek. Ha birde burun ameliyatı geçirdim spiral takmışlardı doktor bana özel bir sıvı verdi bunu spiraller çıktıntan sonra kullanacaksın dedi, daha doğrusu fazla narkozdanmıdır nedir ben öyle anlamışım spiraller varken kullanacakmışım tabi 4 gün boyunca kanamadan ötürü o spiraller burnuma kanla beraber kaynadı sonra doktor o spiralleri çıkartırken gözlerim Sultan Ahmetteki havuzun fıskiyesi gibiydi ama gıkım çıkmıyordu zira sevdiğim kızın anası yanımdaydı, erkekliğe bok sürdürmemek birşey değildide hastanedeki temizlik görevlisinin abi Allah razı olsun kardiyolojide uğrayacanmı tarzı bakışı yokmuydu çok fenaydı. O'gün ağlamadım ama 1 ay boyunca küçük Emrah gibi gezdim. Boynum sağa yatık, bir kaşım hafif kavis almış vaziyette gezdim ve sesimde Hüzzam makamında çıktı.

4 kere böbrek taşı düşürdüm.bu acıyı yaşamayan,acı çektim demesin pls

Halı saha da kazma bir arkadaşımın tam burnumun üzerine çektiği hayvansı şut

Bileğim kırılmıştı, ters dönmüştü resmen. Sağ bileğim. 11-12 yaşında falandım. Maç yapiyorduk okulda, top bana geldi, kendi eksenim etrafında döndüm, attım çalımımı, sonra hızla giderken, asfalt+kum(kaygan olur bilirsiniz) kaydım ve düştüm kolumun üstüne. Bileğim ters döndü, hemen doktora götürdüler.(Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi). Neyse, saat 11 falandı doktora geldigimde. Ameliyathanenin dolu oldugunu söylediler, aradan saatler geçiyor hâla dolu.. Saat akşam 17.00 oldu. Ben 6 saat o acıyla durdum. 17.00 gibi götürdüler ameliyathaneye. Doktor, bu kırıgın çok büyük bi kırık oldugunu, alçıya almanın fayda etmeyeceğini söylemiş.(Beni uyuttuktan sonra) Neyse. Bileğime 2 adet tel gibi(daha kalın) demir soktular. Neyse saat kaçtı bilmiyorum ameliyat bittikten sonra uyandım ben. Baktım alçı var. 50 gün bu alçı çıkmayacak dediler. Pansuman için gelirsin vs. Hayatımda yaşadıgım en kötü andı. Hayatımın dönüm noktası diyebilirim, çünkü.. O zamanlar zayıftım, hızlı koşabiliyordum. 50 gün boyunca yataktan çıkmaman gerekiyor dedikleri için, haliyle hareket etmeyince kilo alıyor insan. Düşünün hiç hareket etmeden 50 gün boyunca sadece yediginizi. Kaç kilo almıştım hatırlamıyorum ama 50 gün sonra o zayıf halimden eser kalmamıştı. O gün bu gündür de zayıflayamadım, kaldım öyle. Futbol anlayışını bildigim için, yine futbol oynayabiliyorum, hemen tıkansamda. Bu arada koluma soktukları o demirlerin hâla izi var. Neyse böyle bi hikaye işte :asd:

Cevap: Yasadiginiz en buyuk fiziksel aci

Garip bir his aslında önce acı hissediyosun ama sonrasında uyuşma oluyor benim yaşadığımda.

Kalp krizi geçirdim 7 yıl önce, sanki göğüs kafasimi bir mengeneye almışlar gibi bir acıya ve yanmaya maruz kaldım, sonrasında ise sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istedim...
Çok geçmiş olsun,umarım kalbinizde kalıcı hasar oluşmamıştır.Kalp krizinde zamanında müdahele olmazsa kalp de derin yaralar oluşuyor ve kalbin kan pompalama kapasitesi büyük oranda azalıyor.Tedavisi de yok malesef.

BÖBREKTEN TAŞ DÜŞÜRME

Akşam saat 21:00 gibi demleniyorum arkadaşta. Benim omletler ağrımaya başladı. Keyfim kaçtı eve geldim bende. Hanım yemek hazırlamış yemeden yattım. Gece 2-3 gibi uyandım. Allah Allah neden uyandım ben diye düşünürken fark ettim ki belimin arkasındaki sağ taraf ağrıyor. Neyse kalktım, salona geçtim. Hanım peşimden geldi nooldu falan diye. Saat sabah 5 gibi çığlık atarak boxerla üzerimde bişey yokken arabaya binip hastaneye gittim. Acilin önüne park ettim, geri geldiğimde arabanın kapısı falan açıktı. İnanılmaz bir acı

bir gün arkadaşlarla basketteyiz. arkadaş yüksek pas attı. karşı takımdan bir arkadaşta önümde duruyordu. ikimizde topu almak için zıpladık ama bir farkla. ben öne doğru zıpladım o arkaya doğru. kafasının tam arkası benim burnuma geldi. ilk başta yere düştüm ve acıdan gözlerim yaşardı. birkaç saniye sonra da bi çıtırtı sesi geldi ve burnum oluk oluk kanamaya başladı. ama ne kanama. fışkırıyordu resmen. hayatımda ilk defa burnum kırılmıştı. malesef son olmadı..

Elit bir muhitte oturuyorsun demekki zira bizim orda o arabanın kapısını açık bıraksaydın böbreğin belki dururduda arabayı zor bulurdun :) Geçmiş olsun.

BÖBREKTEN TAŞ DÜŞÜRME

Akşam saat 21:00 gibi demleniyorum arkadaşta. Benim omletler ağrımaya başladı. Keyfim kaçtı eve geldim bende. Hanım yemek hazırlamış yemeden yattım. Gece 2-3 gibi uyandım. Allah Allah neden uyandım ben diye düşünürken fark ettim ki belimin arkasındaki sağ taraf ağrıyor. Neyse kalktım, salona geçtim. Hanım peşimden geldi nooldu falan diye. Saat sabah 5 gibi çığlık atarak boxerla üzerimde bişey yokken arabaya binip hastaneye gittim. Acilin önüne park ettim, geri geldiğimde arabanın kapısı falan açıktı. İnanılmaz bir acı

Dizimin yerinden cikmasi (sol disa donup oyle kalmasi)ve kaval kemigimin kirilmasidir.. (futbol yuzunden)

Doğruya kardeşim kıbrısta olduğunu unuttum, bir an İzmirdesin gibi süşündüm. Kıbrıssa normal, Kıbrısı getir bizim oraya adayı bile götürürler hemde üstündeki Rumlarla beraber :D

Kıbrıs'ta ne ev kapısı, ne araba kapısı kilitlenmiyor :)

2006 yılında geçirdiğim trafik kazası... Fiziksel acısını atlatsam da psikolojik olarak hala etkisi taşıdığım acılar...

Sol ayak tarak kemigim kirilmisti, 1-2 ay alci icinde gezmek zorunda kaldim.

Bi de sag elimi kesmistim, bu cok beterdi. Bu olay bi de Türkiye'de olmustu, ailemle beraber gece hastaneye gitmistik. Isin aciyan tarafini atlattigimi sanmistim ama doktor beni yaniltti. Sag elimde 5 tane acilmis yer vardi, bunlari önce temizlemeye calistilar, sonra o yaralarin bir tanesi cok büyük diye bu angut doktor ordaki eti kesmek istedi. Makas gibi birseyle ordaki 1-2cm'lik eti kesti serefsiz. Hayatimda bu kadar büyük bir aci hissetmemistim. :sad007:

Sonra Almanya'ya varinca burdan bir doktora göstermistim elimi. Adam sasirdi kime yaptirdiniz bunu, adam herseyi yanlis yapmis falan dediydi.

Türkiye'deki doktor yarayi dogru dürüst temizleyemedigi icin hala elimde 5 tane iz var.

bedeni acılar gelip geçici...

ama bir senedir manevi olarak acıların en büyüğünü yaşıyorum...

kalp acısı çekiyorum ötesi var mı...

hemde öyle böyle değil...

bide nefreti varki sormayın...

yakalasam cahit başolu derisini yüzüp o deriden ceket diktirip giyerim...

yetmedi kemiklerini toz haline getirip onlar hamur haline getirip tekrar sertleşmesini bekler ortaya yuvarlak yuvarlak tesbih taneleri yaparım...

bağırsaklarından ip elde edip o kemiklerden oluşan tesbih tanelerini birleştiririm...

kafatasından ise gayet güzel bir masa saati yaparım...

gözlerinden de stres topları...

off...:(

yetmedi kemiklerini toz haline getirip onlar hamur haline getirip tekrar sertleşmesini bekler ortaya yuvarlak yuvarlak tesbih taneleri yaparım...

bağırsaklarından ip elde edip o kemiklerden oluşan tesbih tanelerini birleştiririm...

Nerede insan sevgisi? :)

Hacı sen aşk acısı çekmemişsin. Çeksen foruma girmek aklının ucundan geçmez, hayata küsersin

Duygusal deyince kadın davası sandım gel oturalım içelim diyecektim, içmediğini bile bile. Seninki sadece gönül davasıymış, arma, renk davasıymış :D Şikecileri dert etmeye gerek yok Alemdar. Onlar bizi dert etsinler kurtulamayacaklar ;)

Arkadaş neymiş ya bu böyle. Alemdar hiç uğraşma kardeş, kaçır. Çok ciddiyim. Napıcan ki başka. Gerçi bilmiyorum durumu da. Bak işte ayarla bişeyler

Geri
Üst Alt