Çetin KAYA
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2009
- 6.688
- 0
- 1.331
Cevap: Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı
Yahu kim açtı bu konuyu arkadaş?
Okusan bir türlü okumasan bir türlü...Adamın içi sızlıyor be.
Yahu kim açtı bu konuyu arkadaş?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

4 kere böbrek taşı düşürdüm.bu acıyı yaşamayan,acı çektim demesin pls
4 kere böbrek taşı düşürdüm.bu acıyı yaşamayan,acı çektim demesin pls

Çok geçmiş olsun,umarım kalbinizde kalıcı hasar oluşmamıştır.Kalp krizinde zamanında müdahele olmazsa kalp de derin yaralar oluşuyor ve kalbin kan pompalama kapasitesi büyük oranda azalıyor.Tedavisi de yok malesef.Garip bir his aslında önce acı hissediyosun ama sonrasında uyuşma oluyor benim yaşadığımda.
Kalp krizi geçirdim 7 yıl önce, sanki göğüs kafasimi bir mengeneye almışlar gibi bir acıya ve yanmaya maruz kaldım, sonrasında ise sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istedim...
BÖBREKTEN TAŞ DÜŞÜRME
Akşam saat 21:00 gibi demleniyorum arkadaşta. Benim omletler ağrımaya başladı. Keyfim kaçtı eve geldim bende. Hanım yemek hazırlamış yemeden yattım. Gece 2-3 gibi uyandım. Allah Allah neden uyandım ben diye düşünürken fark ettim ki belimin arkasındaki sağ taraf ağrıyor. Neyse kalktım, salona geçtim. Hanım peşimden geldi nooldu falan diye. Saat sabah 5 gibi çığlık atarak boxerla üzerimde bişey yokken arabaya binip hastaneye gittim. Acilin önüne park ettim, geri geldiğimde arabanın kapısı falan açıktı. İnanılmaz bir acı
Elit bir muhitte oturuyorsun demekki zira bizim orda o arabanın kapısını açık bıraksaydın böbreğin belki dururduda arabayı zor bulurdunGeçmiş olsun.
Kıbrıs'ta ne ev kapısı, ne araba kapısı kilitlenmiyor![]()
bedeni acılar gelip geçici...
ama bir senedir manevi olarak acıların en büyüğünü yaşıyorum...
kalp acısı çekiyorum ötesi var mı...
hemde öyle böyle değil...
bide nefreti varki sormayın...
yakalasam cahit başolu derisini yüzüp o deriden ceket diktirip giyerim...
yetmedi kemiklerini toz haline getirip onlar hamur haline getirip tekrar sertleşmesini bekler ortaya yuvarlak yuvarlak tesbih taneleri yaparım...
bağırsaklarından ip elde edip o kemiklerden oluşan tesbih tanelerini birleştiririm...
kafatasından ise gayet güzel bir masa saati yaparım...
gözlerinden de stres topları...
off...![]()
Nerede insan sevgisi?
Hacı sen aşk acısı çekmemişsin. Çeksen foruma girmek aklının ucundan geçmez, hayata küsersin
bedeni acılar gelip geçici...
ama bir senedir manevi olarak acıların en büyüğünü yaşıyorum...
kalp acısı çekiyorum ötesi var mı...
hemde öyle böyle değil...
bide nefreti varki sormayın...
yakalasam cahit başolu derisini yüzüp o deriden ceket diktirip giyerim...
yetmedi kemiklerini toz haline getirip onlar hamur haline getirip tekrar sertleşmesini bekler ortaya yuvarlak yuvarlak tesbih taneleri yaparım...
bağırsaklarından ip elde edip o kemiklerden oluşan tesbih tanelerini birleştiririm...
kafatasından ise gayet güzel bir masa saati yaparım...
gözlerinden de stres topları...
off...![]()