Yasin Öztekin: "Ben Galatasaraylıyım, umarım Galatasaray şampiyon olur"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
A2EE4660-8D0F-41B3-A4E4-A2C42B48EA03.jpeg

TFF 1.lig takımlarından Samsunspor'un oyuncusu eski Galatasaray oyuncusu Yasin Öztekin Aspor'a açıklamalarda bulundu.

Yasin Öztekin: "Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'ın başarılı olmasını istiyorum"

Yasin Öztekin: "Umarım Galatasaray şampiyon olur, gönlüm onlarla"

Yasin Öztekin: "Beşiktaş favori gibi gözüküyor ama umarım Galatasaray şampiyon olur"

Yılport Samsunspor, kritik Tuzlaspor deplasmanında Yasin Öztekin’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Samsunspor deplasmanda maçı 2-0 kazanmayı bildi.

Yasin Öztekin'in adam olduğu konusunda herkes hemfikirdir sanıyorum.

Sneijder ve Muslera ile şampiyon yapmıştı bizi + ezeli rakiplerimize gitmemesi gönüllerde taht kurması için yeter

Yasin diye yazılır adam diye okunur. Çok da katkısı oldu oynarken.

şampiyonluktaki emeğini unutmak namümkün. hele arenada bjk'ye attığı gol.

sus ya herif iş mi arıyo sanki ayrıca malcao oynuyorsa 14 - 15 sezonumuzun mimarlarından arslan yasin öztekin hayli hayli oynayabilir

Hadi yürü ya, sanki bilmiyoruz böyle tipleri, cakma Ronlado

Sanki parasiz oynadi ve bize para hediye etti!

Bize katkisi büyüktür o ayri konu, ona lafim yoktur

Adamdir Yasin , sampiyonlukda buyuk katkisi olmustu.
Devamli zam isterdi ama yanindaki yiyicileri gorunce bazen hak veriyordum.

bi cirkefligini gormedim bizden aldigi para helal olsun

Hadi yürü ya, sanki bilmiyoruz böyle tipleri, cakma Ronlado

Sanki parasiz oynadi ve bize para hediye etti!

Bize katkisi büyüktür o ayri konu, ona lafim yoktur
Kardeşim senin derdin ne yasin çıkıp gs adi bir camiadir dese mutlu mu olacaktın yalakalık yapmamış diye

Kardeşim senin derdin ne yasin çıkıp gs adi bir camiadir dese mutlu mu olacaktın yalakalık yapmamış diye

Ne alaka?

Bizden 1.7 Mio € maas istiyordu zamaninda.
Söz verdiniz deyip 50% zam istiyordu sorna ayirldi gitti.

Benim sikintim bizden zam isteyip olmadigi zaman cekip giden adamlar böyle konusmalari.
Zaten GS‘de zirve yapti tabiki bize birseyler borclu, dedigim gibi katkisini tartismam!

Yasin Özteki
Sözleşmem bitti ve başka takımlardan teklifler vardı. Böyle olması gerekiyordu, böyle oldu. Bazen insanlara güveniyorsun ve istediğin şeyler olmuyor" yorumunu yaptı.

Zaten 1.150 Mio € aliyordu sagolsun bizden katki verdi ama o 1.7 ne?
Kim neyin sözünü vermis o zaman aciklasaydi!
Fathi Terimi cok seviyor ya hani , Galatasaray’da öyle , ozaman kalsaydi 1 Mio €‘ya olay bu :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt