Yasin Öztekin: "Ben Galatasaraylıyım, umarım Galatasaray şampiyon olur"

Adamdir Yasin , sampiyonlukda buyuk katkisi olmustu.
Devamli zam isterdi ama yanindaki yiyicileri gorunce bazen hak veriyordum.

bi cirkefligini gormedim bizden aldigi para helal olsun

Ondan elestiriyorum ama arkadaslar anlamiyor.
1 Sezon sagolsun büyük katki verdi, zaten görmedigi paralari aldi , sorna 50% zam istedi, söz verdiniz dedi.
1.7 Mio €‘ya imza atarim felan, gitti sorna :D

Ondan elestiriyorum ama arkadaslar anlamiyor.
1 Sezon sagolsun büyük katki verdi, zaten görmedigi paralari aldi , sorna 50% zam istedi, söz verdiniz dedi.
1.7 Mio €‘ya imza atarim felan, gitti sorna :D
gittiginde de okadar iyi degildi forumdan dusmustu , 1 sezonluk topcu idi ayni Garry Rodrigues gibi.
Katkisi oldu sagolsun parasini da aldi ama efsane filan asla olmadi ama burda kendisi kotu birsey dememis umarim Galatasaray sampiyon olur demis ne guzel, ben sevindim acikcasi bukadar sadece.

gittiginde de okadar iyi degildi forumdan dusmustu , 1 sezonluk topcu idi ayni Garry Rodrigues gibi.
Katkisi oldu sagolsun parasini da aldi ama efsane filan asla olmadi ama burda kendisi kotu birsey dememis umarim Galatasaray sampiyon olur demis ne guzel, ben sevindim acikcasi bukadar sadece.

Benim o zamanda duydugum, Imza atmadigi icin formunu tutmadi, para istedi birde söz verdiniz, o paraya imza atarim diyordu.

Ben ondan yalaka dedim, zaten böyle günlerde cikiyorlar sahaya , Emre Colak gibi ...

zamaninda 1 Mio € tmm deyip imzayi atabilirdi atmadi gitti yillar sorna aciklama yapiyor .
Belki biraz sert oldu :)
Bunlara kalsa GS‘e antrenör olmak Isterler Altyapi felan iste ...

Geri
Üst Alt