Yasin Öztekin Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig tv futbol gündemine de baglanip acikladi hayirli olsun.

Gesendet von meinem LG G3

Gençler zamanından beri tanıdğım ve takip ettiğim oyunculardan biri. Uzun uzadıya yazıp, çizmeye lüzum yok. Lig için yeterli bir kanat oyuncusu. Kanat forvet oynayabiliyor. Önemli bir artı bu açıkçası.

Bonservis bedeli, 1.5 milyon + futbolcuysa gayet iyi transfer.

Alt yapısı iyi onun dışında bişey diyemiyicem bjk transferi gibi oldu bu

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim hiç memnun olmadığım bir transfer inşallah yanılırız hayırlı olsun.

Bu transferi begenmeyenleri aklım fikrim almıyor.2.5 milyon euro'ya kizanlar var halbuki bu paraya bu oyuncuyu aldigimiz için dua etmeliyiz bence.Çünkü Yasinin Erciyes'te yaptigi güzel işler ortada.Çok iyi transfer, cok iyi işler yapacak inşallah

Yerli kanat acil lazımdı.Kanat olarak sadece Olcan var , adam sonuçta 50 maç oynamayacak.Olası bir sakatlık/ceza durumunda tıpkı geçen seneki gibi sıkışırdık bir yerlerden yabancı oyuncu kesip kadro ile çok oynardık.

Aydın-Çolak demeyin ikisinin de bize yararı yok.Sinan Gümüş daha 94'lü.Doğrudan katkı beklemek gereksiz olurdu.

Böyle bir transfer gerekliydi ama bu Yasin mi olmalıydı ? Yok mu Avrupada böyle bir oyuncu.Ne diyeyim hayırlı olsun takıma...

Yani her şeye bir şey diyorsunuz anlamıyorum, sanki tüm şartlar normal de yönetimin hamleleri kötü gibi. Bence yeterli bir kanat oyuncusu umarım hayırlısı olur.

Alper ‏@alperaslan01 5 dk.

Yasin Öztekin: Trabzonspor'a bonservisi olmadan,Erciyes'e bonserivsi olmadan, G.Saray'a da 2,5 milyon Euro'ya gitti.piasaya değri 500 bEuro

batırın klübü batırın

Yahu adamin Bonservisi kulüpte para vermeden nasil alalim? 2,5 makul bir rakam. Transfer olmaz kizarsiniz, olur yine kizarsiniz. Anlayamiyorum.

Gesendet von meinem LG G3

Hayırlı olsun. Kanat zenginliğimiz oldu. Tabi biraz da yabancı sınırı yüzünden mecbur kaldık.

Artık rakamlara takılmanın bir anlamı yok. Hayırlı olsun. Gençlerbirliği'nde iken begeniyordum. Trabzonda neden tutunamadı bilmiyorum.

Saçma yabancı sınırlamasında iyi sayılabilecek bir transfer.

Profesyonel futbolcu Yasin Öztekin'in transferi için Kayseri Erciyesspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

tarıkla erkana laf edenler bu arkadaş çokmu faydalıymışta 2.5 milyon Euro gibi rakama alınınca yararlı diyorlar allah aşkına trabzonun alıp oynatmadığı erciyese verdiği adamı bu takıma layık görenler bu takımın vizyonunu bitirmiştir.kusura bakmayında bu adam bu takımda 3 tane 18 yapılsa üçünede giremez şu yazılanları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm her topçuya laf atıp Anadolu topçusu diyenler yiğit gökoğlandan ne farkı var bu yasinin pesss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt