Yasin Öztekin Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu felaket tellallerine yasaklayın burayı. Bende istemiyordum yasini ama hayırlı olsun diyip önümüze bakmak gerekir. Adam bi oynasın eline yüzüne bulaştırırsa o zaman sallarız. Peşin peşin ben demiştim havasına girmeyi marifet sanıyorsunuz

senin gibi pollyannaları yasaklasınlar 2.5 milyon Euro senelik en az 1.5 milyon Euro verirler hepsi çöpe gittikten sonra oynasa nolur elinde on tane yasin edicek adamlar var yasin nedir yahu emre çolağı oynatırım yine bu adamı oynatmam 2 maça çıkıp ıslıklandımı bi daha kadroya giremez doğru söyleyenler neden size batıyor bi söylermisin herkes senin gibi klübün parasının vizyonunun hiç edilmesini seyretmek zorundamı

Olcan, Sneijder, Bruma'nın tek alternatifi yoktu. Aydın, Emre ile olmaz zaten. Fazla para vermediysek iyi. Başakcıoğlu ve Mallı gibi adamlar varken bunu almak doğru değil sanki.

Ben burda Yasini beğenmediğim kadar transferlerin yapılış şeklinide eleştiriyorum.

Yönetim kan emici menajerlere yetki vermiş adamlar kendi başlarına transfer yapıyor var mı böyle bir şey?

O zaman yönetimdeki ensesi kalın adamlar ne işe yarıyor.

Menajerlerin ne mal olduğunu bilmiyor muyuz? Kulubü onlar yönetecekse Ünal aysala ne gerek var 10 tane yöneticiye ne gerek var. Proje ürettikleride yok Allah için. Ne riva var ne basket sahası var ne büyükçekmece var .

genıs alan topcusu oldugu ortada zaten onun yerıne erkan daha faydalı olabılırdı ama hayırlı olsun dıyıp onumuze bakmak gerek ınsallah gonderecez dıye ugrasacagımız bı cop daha eklenmez kadroya

tarıkla erkana laf edenler bu arkadaş çokmu faydalıymışta 2.5 milyon Euro gibi rakama alınınca yararlı diyorlar allah aşkına trabzonun alıp oynatmadığı erciyese verdiği adamı bu takıma layık görenler bu takımın vizyonunu bitirmiştir.kusura bakmayında bu adam bu takımda 3 tane 18 yapılsa üçünede giremez şu yazılanları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm her topçuya laf atıp Anadolu topçusu diyenler yiğit gökoğlandan ne farkı var bu yasinin pesss

Yabancı sınırı var kimi alalım ? Sanki elimizde imkan var da bunlara para sayıyoruz.

Erkan'dan çok daha fazla tercih ederim bunu.Ne yapalım Türk oyuncu yok doğru düzgün...

Artık fasülyeler nimetten sayılıyor... Ben böyle transferler istemiyorum abicim!!! Milli takımın haline bakın ondan sonra yerli oyuncu arayın, sonra da kulüp bazında Avrupa'da başarı bekleyin... Eee boşuna dememişler "klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz" diye...

yıllık ücreti 1.2 milyon euro olursa artık sövmeye başlayacağım.

Parayı ben uydurdum kaynak diye sormayın.

anlamıyorum 2.5a çöp alacağına yaşı27 2 daha ekle töreyi al pişman olma ve satma şansın olur

Bu yerli havuzu içerisinde Yasin ortalama üstü yetenekli bir futbolcu. Yalnız şu var ki, Tarık`a 3 veriyorsun, şu verdiğin parayı da ekleyip Erkan`ı da almak varken, garip garip maceralar peşinde koşuyorsun. Yasin hayırlı olsun.

Tapatalk

Şimdi trabzonda 175 bin euro alan adama yetkili menajerlerimiz 1 milyon euro verdirirler.

Yarı yarıya kırışırlar paraları.

Öyle hayırlı olsun diyip geçmekle olmuyor taraftar takımına sahip çıkmalı.

Hayırlı ve ugurlu olsun çok beğendiğim bir oyuncu inşallah katkı sağlayacak

neyin hayırından bahsediyorsunuz yahu hiç mi akıllanmayacaksınız salihler yiğitler sercanlar hiç mi ders olmadı size çöpe giden 2.5 milyon euro oldu yazıklar olsun ya.

Daha sahaya çıkmadan futbolcuyu eleştirmeyi çok iyi biliriz.Kim ne derse desin çok iyi transfer,alternatif olarak çok iyi katkı verecek.Verilen parada hiçbirşey degil.Şu şartlar altında Yasin gibi bir oyuncuya 2.5 milyonluk bonservis bedeli hiç önemli değil.Erkana 7-8 milyon verecegime Yasine 2.5 milyon veriririm.Yasindende aynı katkıyı alırım.İyi ki almadık Erkanı.Hayırlı ugurlu olsun cok ama cok sevindim yönetim iyi iş çıkardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt