Yasin Öztekin Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim iyice rayından çıktı.

Geçen sene kulüpte Ali Dürüst'ün yokluğunun Terim'in yokluğundan beri önemli olduğunu daha yönetim değişmeden söylemiştim.

Çok şükür büyük başkan ikisinden de kurtuldu. Ali Dürüst gibi adam gönderilir mi ya?

Hala içim acıyor. Gerçekten çok yazık etti bu kulübe.

Bu yönetim iyice rayından çıktı.

Geçen sene kulüpte Ali Dürüst'ün yokluğunun Terim'in yokluğundan beri önemli olduğunu daha yönetim değişmeden söylemiştim.

Çok şükür büyük başkan ikisinden de kurtuldu. Ali Dürüst gibi adam gönderilir mi ya?

Hala içim acıyor. Gerçekten çok yazık etti bu kulübe.

Bu tur transferler Terim döneminde de yapiliyordu.

9 milyona amrabat alinirken dürüst yok muydu

Bu tur transferler Terim döneminde de yapiliyordu.

Terim mevzusunda artık hiç konuşmayacağım zaten.

Terim zaten transfer konusunda çok başarılı değil.

Ali Dürüst çok önemliydi bizim için.

Yine Amrabat, Yiğit, Sercan denecek ama 2 senede 3-4 tane böyle transfer yapıldı ama yüzde çok daha yüksekti.

Son 2 dönemde yapılan işlere bakarsak ama

Alex Telles-Ederinden fazla

Salih Dursun-çok kötü

Hajrovic-skandal

Ontivero-çok kötü

Veysel-rotasyon oyuncusu seviyesi-anlaşılabilir

Koray Günter-geleceğe yatırım-anlaşılabilir

Yasin Öztekin-kötü

Bunlardan önce

Fernando Muslera-çok iyi

Felipe Melo-çok iyi

Tomas Ujfalusi-iyi

Eboue-o sene için çok iyi

Elmander-maliyeti için çok iyi

Selçuk Inan-çok iyi

Burak Yılmaz-en iyi Türk forvetti-çok iyi

Umut Bulut- yedek için anlaşılabilir

Engin Baytar-şampiyonlukta pay sahibiydi

Dany, Yiğit, Sercan,Amrabat evet kötü ve gereksiz.

9 milyona amrabat alinirken dürüst yok muydu

Başkan gitti aldı. 5 Milyon Euro'dan fazlasına olursa istemem diyen kimdi peki bir TV kanalında özel yayında?

Amrabat hiç değilse ilk CL sezonunda işimize yaradı. Hala 3-4 Milyon Euro bedelle satılabilir.

Yiğit ve Sercan skandal oldu ama o dönem transferde %70 ise başarı şimdi %30.

Spesifik tek tek cımbızla çekmek yerine genel manzaraya bakarsak sevinirim.

Hızlı bir oyuncu. İş yapar-yapmaz orasını da zaman gösterir artık.

Başkan gitti aldı. 5 Milyon Euro'dan fazlasına olursa istemem diyen kimdi peki bir TV kanalında özel yayında?

Amrabat hiç değilse ilk CL sezonunda işimize yaradı. Hala 3-4 Milyon Euro bedelle satılabilir.

hamt

yigit

amrabat

dany

riera

dürüst döneminde de fahis paralara rezalet transferler yapildi

degisen bir sey yok yani

Arkadaşlar bu oyuncu tırt değil.

Dortmund alt yapısı almış bir oyuncu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ee-dtSdIrOU[/media]

Şöyle bir istatistik bilgi vereyim.

Erkan Zengin 30 maç 5 gol 4 asist

Yasin Öztekin 27 maç 6 gol 8 asist

Bu arada Yasin'in Kayseri Erciyes gibi kötü bir takımda bu istatistikleri yakaladığını unutmayalım.

hamt

yigit

amrabat

dany

riera

dürüst döneminde de fahis paralara rezalet transferler yapildi

degisen bir sey yok yani

Riera son 10 yılda ki en iyi sol bek performansını verdi 1 sezon bu takımda. Kendisi gayet zeki, tekniği olan, pas becerisi de olan bir isim, sürati ve bitiriciliği yok diye eleştirildi. İlk sezonu temposu da düşüktü ve katkı vermedi pek ama 2.sezon en diri oyuncuydu. Çirkefliği de lig için 10 numara 5 yıldızdı.

Amrabat : CL de turu geçtiysek Burak ile birlikte bu adam sayesinde oldu o sene. Kendisi bekleneni bizde veremedi ama yerine alınan Hajrovic'den daha kötü kesinlikle değil. Maliyeti tabi ki de kabul edilemez , ama başkan gitti ve aldı.

Dany : İlk sezon kötü değildi, ama saçma transfer. Terim'in hatası.

Yiğit : Parasının yarısını Albayrak cebinden bağışladı.

Futbolcu maaşlarına ise değinmek bile istemiyorum şu an verdiğimiz.

başkan almadı... abdürrahim albayrak'ın "üstün" çabalarıyla alındı... alınma sebebini albayrak kendisi söyledi bir programda... fatih hoca o arada bazı şeylere küsmüştü bir taraftan da gönlünü almak için ben ısrar ettim diye... hatta basında 5 milyonun üzerini albayrak tamamladı diye haberler bile yapıldı... o paraya çıkılmayacağını başkan'da söylemişti o dönem...

İstatistikler bir şey ifade etmez Yasin Galatasaray'da 20 maç ve üstü oynayabilir mi ? Asıl sorulması gereken bu bence potansiyeline para veriyorsan bu oyuncuları oynatacaksın ha sonra parasını geciktiriyorsun basına malzeme oluyorsun

Gereksiz olarak görüyorum, inşallah yanıltır beni. Hayırlı olsun demek düşer bizlere.

Yıldız olmadığı veya takıma seviye atlatmayacağı ortada. Yabancı sınırı olmasaydı alınmazdı da muhtemelen. Ancak yabancı sınırı olduğu bir ortamda bu tip görece uygun fiyatlı yerli futbolcuları denemek zorundayız maalesef. Yönetime kızılacak bir durum yok. Geçen sene sezon ortasındaki rezil transferlerden daha mantıklı bir hamle Yasin'i almak. Umarım başarılı olur.

Edit: Aklıma şu geldi sonradan; Yasin'e 2,5 milyon Euro bonservis verirken Tarık'a önerdiğimiz 3 milyon Euro'dan 5 milyon Euro'ya çıkmayarak Tarık'ı almıyorsak burada biraz saçmalamış olabiliriz. Tarık daha fazla işimize yarayabilecek bir oyuncu gibi duruyor çünkü. Tüm bu ikilemler, kafa karışıklıkları vs. yabancı sınırı denen şerefsizlikten kaynaklanıyor, çok can sıkıcı..

Arkadaşlar bu oyuncu tırt değil.

Dortmund alt yapısı almış bir oyuncu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ee-dtSdIrOU[/media]

Şöyle bir istatistik bilgi vereyim.

Erkan Zengin 30 maç 5 gol 4 asist

Yasin Öztekin 27 maç 6 gol 8 asist

Bu arada Yasin'in Kayseri Erciyes gibi kötü bir takımda bu istatistikleri yakaladığını unutmayalım.

İşte youtube dan beğenilen futbolcuların gerçekte ne kadar tırt olduğunun bir kanıtı Yasin Öztekin.

Gerçekte eğer youtube daki gibi olsa zaten cr7 yi almam videodaki Yasini alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt