Yasin Öztekin, Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Af icin görüsme talep etmis ve yönetim randevu vermis.

Allah sizi bildigi gibi yapsin olacak is mi? Simdi yine af cikarsa bundan sonra her oyuncu bu sekilde trip yapar nasil olsa af cikacak diye.

Arkadas koca kulüp kimlere kalmis inanilir gibi degil.

Önce oynamayıp takımı sabote edenler kadro dışı bırakılsın

Aynen sneijderde buna dahil takımın en cok katkı veren kanadını kadro dısı bırakıp yerine belırsız bırını alırlarsa sampiyonluk hayal!

Yasini en cok koruyanlardan birisi benim burada. Ama Tuzla macinda yaptigi hareketlere ne diyim? Belkide sezonun en önemli macina cikamicak . Sneijder önde tek basina mi oynasin simdi ? (bruma yok Yasin yok, Poldi de olmayacak anlasilan).
Kusura bakmasin ama benden bundan sonra güven yada inanc beklemesin.

Yasini en cok koruyanlardan birisi benim burada. Ama Tuzla macinda yaptigi hareketlere ne diyim? Belkide sezonun en önemli macina cikamicak . Sneijder önde tek basina mi oynasin simdi ? (bruma yok Yasin yok, Poldi de olmayacak anlasilan).
Kusura bakmasin ama benden bundan sonra güven yada inanc beklemesin.

kopruyu gecene kadar ayıya dayı demek lazım sezon sonuna kadar bekle sonra şutla adam katkı verıyor bu sezon

Aynen sneijderde buna dahil takımın en cok katkı veren kanadını kadro dısı bırakıp yerine belırsız bırını alırlarsa sampiyonluk hayal!

He Bruma'dan daha faydalı oldu yani?

Barcelona meslek ahlakını yeterli görmediği Ronaldinho'yu gönderdi biz Yasin'i mi gönderemeyeceğiz? Yasin tamamen beyinsiz bir oyuncu aynı Volkan Şen gibi. 3 maç formu iyiydi diye vazgeçilmez yapma hemen. Form geçicidir, şimdi hazır para edebilirken yollamak en iyisi. Yoksa seneye üstüne para verip göndermeye çalışırız.

Burada emsal karar vermek lazim , yasin e verilecek ceza ona da bize de zarar olacaktir

fakat ona verilecek bir cezanin yarin kendini daha garantide goren ya da nasilsa bana yapamazlar diyen birine verilmemesi bizi tam bitirir

ve ben bunu selcuk yapmaz sabri yapmaz hatta yeri gelirse kotu bir gidisatta sneijder yapmaz linnes yapmaz diyemiyorum

cunku yasin bunu hamzaya da yapti uzerine emre colak uzerine sneijder uzerine burak yilmaz yapti

bizde gelenek oldu bu is artik , daha fazla goz yumulamaz

Geri
Üst Alt