Beyler kusura bakmayın da ağır düşük IQ içeren postlar var şimdi kızmayın da. Yasin şu an bildiğim kadarıyla 1 milyon euro maaşı var. Hiçbişey yapmayan Selçuk 3 milyon alıyor, Sabri 1,6 alıyor. Yasin'in kariyeri yok diyeceksiniz de bu adamların ne kariyeri var? 25 yaşına kadar oynadığı en büyük kulüp Bursa olan adama 2 milyon euro maaş veriyorsun. Yahu adam tabi ki ister bu herif salak mı, gözü görmüyor mu? Komik yani adamı eleştirmeniz. Eleştireceğiniz yer pisuvar suratlı yönetim üyeleri. Adam 2 sene önceki şampiyonlukta Muslera ile beraber en iyi oyuncumuzdu, şu anda da ben hiç beğenmiyorum söyliyim önden ama takımın en formda isimlerinden belki de yine Muslera ile beraber. Bence saçma konuşmuşsunuz o maaşları o adamlara veriyorsan Yasin'e de vereceksin. İşte Sabri'nin sözleşmesi yenilendiği zaman belirtmiştim böyle embesilce maaş politikası yüzünden daha çok sorun çıkar diye. Sneijder 5 alıyor diyor herkes. Selçuk 3 alıyorsa, Chedjou 2 buçuk alıyorsa, Aziz 2 alıyorsa, Sneijder zaten en az o kadar alır. O kadar aptalca bi maaş dağılımı var.