Yasin Öztekin, Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Nasıl olsa Konya maçındada cezalı ya 15 gün filan kadro dışı devam eder.Ayın 15 şinde yüklü para cezasıyla affedilir.Milleti keriz zannetme levo.Adamsanız madem bi karar aldınız arkasında durursunuz.Ama dediğim gibi olacak.

Bu yonetim varken Yasin'i bile arae hale geliriz diye korkmuyorda degilim...

Ama hic kimse Galatasaray'dan buyuk degil. Fauck Yasin

Sent from my iPhone using Tapatalk

kayseri erciyes'in baldırı çıplak topçusu galatasaray formasını giydi diye götü tavana değdi. bu insan kalitesinin olmadığını gösterir. istersen ronaldo ol babanın çiftliği gibi davranamazsın takımı boş yere yalnız bırakamazsın . kırmızı yiyeceksen haklı nedenlerle yiyeceksin.
kaldı ki hayatlarında göremeyeceği parayı bize transfer olarak kazanmışsın adam ol topunu oyna .
kontratın da uzatılır zam da yapılır lobin de güçlenir.

bu neyin karın ağrısı anlamıyorum ki.
gerçi bruma'dan başka kanat oyuncumuz yok özbek kardeşler puan kayıplarında mecburen birkaç haftaya affedecek.

bu nasıl bir üslup.

ne lan bu dansöz gibi bi kadro dışı ver bi affet. birdaha affederlerse kulübü yönetenlerede madam derler ona göre

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dalga geçer gibi iş yapılıyor.

ustat gonderirdime katiliyorum da RESMEN mac sattilar ne demek ?

kanitin var mi ? Mac satma eylemi yorumla olmaz

göz var izan var ...biri yönetim kurulunda oldugu rakip takımın maçına çıkıyor. (hamit)
biri kasden bilerek isteyerek kırmızı yiyor. hem de insanlık suçu işlercesine (chedjoue)
biri de ilkinde neden kırmızı vermedin al buna da verme dercesine yaptıgı hareket. (yasin).

maçı kafasında bitirmişlerdi. zorla çıkmış gibiydiler.
bundan ala satış olur mu ?
ille para ya da şike mi anlaşılmalı ?

pardon klubu yoneten birilerimi var, biz bilmiyorduk?

Bunlar yonetime gelmeden once hepimiz dedik, tipten birkez hayir yok.
aaaaaa.webp

ne lan bu dansöz gibi bi kadro dışı ver bi affet. birdaha affederlerse kulübü yönetenlerede madam derler ona göre

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çirkin bir üslup ancak forumda birçok örneği var. ben de normal kabul edildiğini farz ediyordum.
problem varsa kullanmamaya dikkat edeyim.

Malesef kagan a katiliyorum

benim kalitem orneklerini gorsem de yazmama engel olur ancak kagan in bahsettigi durumu ben de tesbit ettim

malesef forumdaki yegane sorun bu kufur kiyametler

aslinda biraz da cezasizliktan oluyor , forum yonetimindekiler tolerans gosterdikce bazi arkadaslar bazi kelimeleri cok rahat sarf eder oldular , bazen uyelere bazen oyunculara bazen hakemlere

kufuru net ve amasiz bir sekilde forumdan uzaklastirmamiz guzel olurdu

Bu arada yasine yapilanin bire bir aynisi ched e yapilmazsa yasinin buna cevap sert olur

Rus Basınında Yasinin Rubin Kazan'a transferi konuşuluyor. Teklifin ise 4 milyon euro olduğu iddia ediliyor.

Bir daha bu Forma nasip olmaz insallah Yasine.

Beyler kusura bakmayın da ağır düşük IQ içeren postlar var şimdi kızmayın da. Yasin şu an bildiğim kadarıyla 1 milyon euro maaşı var. Hiçbişey yapmayan Selçuk 3 milyon alıyor, Sabri 1,6 alıyor. Yasin'in kariyeri yok diyeceksiniz de bu adamların ne kariyeri var? 25 yaşına kadar oynadığı en büyük kulüp Bursa olan adama 2 milyon euro maaş veriyorsun. Yahu adam tabi ki ister bu herif salak mı, gözü görmüyor mu? Komik yani adamı eleştirmeniz. Eleştireceğiniz yer pisuvar suratlı yönetim üyeleri. Adam 2 sene önceki şampiyonlukta Muslera ile beraber en iyi oyuncumuzdu, şu anda da ben hiç beğenmiyorum söyliyim önden ama takımın en formda isimlerinden belki de yine Muslera ile beraber. Bence saçma konuşmuşsunuz o maaşları o adamlara veriyorsan Yasin'e de vereceksin. İşte Sabri'nin sözleşmesi yenilendiği zaman belirtmiştim böyle embesilce maaş politikası yüzünden daha çok sorun çıkar diye. Sneijder 5 alıyor diyor herkes. Selçuk 3 alıyorsa, Chedjou 2 buçuk alıyorsa, Aziz 2 alıyorsa, Sneijder zaten en az o kadar alır. O kadar aptalca bi maaş dağılımı var.

Şampiyonluk gitti geçmiş olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt