Yasin Öztekin, Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

fesh etmesinler sonra serbest kalır imza parası ister milletten istediği olur.feshin ertesi günü bizim ligin akbabaları peydahlanır zaten buna
3 e 5 e satsınlar bu zangoçu para kazansınlar
Dogru diyorsun da 33 yasindaki Hamit icin kimse para vermez. En az zararla takimdan derhal kovulmalidir kendisi.

İyi de bu malı kim alacak çok merak ediyorum :D

Değilim Pilot um. Adamın yorum yaptığı kişi benim. Trol filan demişsin ya farkında değilsin yada kafan çalışıyor zeki formatında takılıyorsun kardeşim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki sana mi troll demisim sisman bey istersen yazdigim Mesaji birkez daha oku

Forumun trollu belli,kendisi üyelerin oylariyla secildi

Peki sana mi troll demisim sisman bey istersen yazdigim Mesaji birkez daha oku

Forumun trollu belli,kendisi üyelerin oylariyla secildi
Sarper kardeşi bictiysen özür. Ben üzerime alındım. Yalnız Sarper e böyle davranman da üzer beni.

Sarper kardeşi bictiysen özür. Ben üzerime alındım. Yalnız Sarper e böyle davranman da üzer beni.

Sadece ben davranmiyorum

Kendisi aday gösterildi ve cogunluk tarafindan secildi bu kadar basit

:melo:

Sent from my iPhone using Tapatalk

kayseri erciyes'in baldırı çıplak topçusu galatasaray formasını giydi diye götü tavana değdi. bu insan kalitesinin olmadığını gösterir. istersen ronaldo ol babanın çiftliği gibi davranamazsın takımı boş yere yalnız bırakamazsın . kırmızı yiyeceksen haklı nedenlerle yiyeceksin.
kaldı ki hayatlarında göremeyeceği parayı bize transfer olarak kazanmışsın adam ol topunu oyna .
kontratın da uzatılır zam da yapılır lobin de güçlenir.

bu neyin karın ağrısı anlamıyorum ki.
gerçi bruma'dan başka kanat oyuncumuz yok özbek kardeşler puan kayıplarında mecburen birkaç haftaya affedecek.

At iziyle it izi birbirine karıştı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Satıp para kazanalım bari . Rodrinin parası yasinden çıksın.

Doğru karar, umarım bu sefer kararın arkasında durulur.

Geçen sene bir sene biraz iyi oynayıp zam alamadı diye maçlarda sırıta sırıta laubali oynayışı hala gözümün önünden gitmiyor.

İnşallah alıcısı çıkar da yollanır.

Değilim Pilot um. Adamın yorum yaptığı kişi benim. Trol filan demişsin ya farkında değilsin yada kafan çalışıyor zeki formatında takılıyorsun kardeşim.

O halde 2 sorum olacak reis.
1- Uçaktan foruma giriyor musun?
2- Avatardaki uçak senin mi?

manyakca bir karar dogrusu
tatil sezonu ilk 11 oyuncularini 5. lig takimina karsi sahaya sur sonra 2li mucadelede adamin ayagina basti diye kadro disi birak
sadece bizde olabilecek bir gerizekalilik

Rubin Kazan istiyorlar diyorlarya bakalim giderse kaca gidecek

Geri
Üst Alt