Yasin Öztekin, Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Yunus un yazdigi benim aylardir senelerdir yazdigim sey , sen adama 4 senelik sozlesmesinin daha basinda verdigin paranin kat be katini atiyorum selcuk sneijder veya umut sabri ile yenilerken onlara veriyorsun

o adam da sana satranc taki acmazi uyguluyor , diyor ki , ya bana da boyle yagli zam yaparsin , ya da sen bilirsin ben 3 sene yatar alirim bu parayi , yatmaktan kasit sakatlik numarasi degil , laubali oynarim , kart gorurum kafama gore takilirim diyor

Ve yapiyor da . Siz burada "o zaman kovun gitsin , onun yerinde olmak icin milyonlar sira bekliyor ulkede" gibi akla mantiga uygun ama hukuken ici bos seyler yaziyorsunuz

adamin 3 sene sozlesmesi var , bu parayi pesinen odersen anca oyle yollarsin aksi takdirde prandelli gibi ya yollar odersin aydan aya ya da hamit gibi katlanirsin odersin

ama odersin

imzayi attiktan sonra degil Gs , barcelona olsan da futbolcunun kuklasisin , hic bir sey yapamazsin

dava eder faiziyle alir , uefaya bildirir yine alir

ceza da veremezsin , ilk sozlesmesinde madde var hepsinin , kendilerini koruma altina almislar , hic bir cezayi tahsil edemezsin , aptal mi oyuncular o kadar ? Hepsi yazdiriyor mukaveleye

bu yuzden aynen yunusun dedigi gibi , ucret adaleti saglamazsan , "gecmiste hata yaptik diye hatayi devam mi ettirecegiz" dersen sonuc bu olur

onemli olan sorunu kokten cozmek

Mesela aklima gelen pandev , adam kupa maclari disinda topa vurmadi 2,4 milyon euro

yasin 800 bin veya 1 milyon euro , yok ya

adami haksizken hakli konuma sokuyoruz zorla

Beyler kusura bakmayın da ağır düşük IQ içeren postlar var şimdi kızmayın da. Yasin şu an bildiğim kadarıyla 1 milyon euro maaşı var. Hiçbişey yapmayan Selçuk 3 milyon alıyor, Sabri 1,6 alıyor. Yasin'in kariyeri yok diyeceksiniz de bu adamların ne kariyeri var? 25 yaşına kadar oynadığı en büyük kulüp Bursa olan adama 2 milyon euro maaş veriyorsun. Yahu adam tabi ki ister bu herif salak mı, gözü görmüyor mu? Komik yani adamı eleştirmeniz. Eleştireceğiniz yer pisuvar suratlı yönetim üyeleri. Adam 2 sene önceki şampiyonlukta Muslera ile beraber en iyi oyuncumuzdu, şu anda da ben hiç beğenmiyorum söyliyim önden ama takımın en formda isimlerinden belki de yine Muslera ile beraber. Bence saçma konuşmuşsunuz o maaşları o adamlara veriyorsan Yasin'e de vereceksin. İşte Sabri'nin sözleşmesi yenilendiği zaman belirtmiştim böyle embesilce maaş politikası yüzünden daha çok sorun çıkar diye. Sneijder 5 alıyor diyor herkes. Selçuk 3 alıyorsa, Chedjou 2 buçuk alıyorsa, Aziz 2 alıyorsa, Sneijder zaten en az o kadar alır. O kadar aptalca bi maaş dağılımı var.

Senin gözünün yağını yiyeyim Yunus. :) Adam sormaz mı 'ben bu takımın en skorer futbolcusuyum, hakkım değil mi Sabri kadar maaş almak.' diye. Sorar, hakkıdır. Sen evvela maaş konusunda hakkaniyet sağlayacaksın ki bu tarz olaylar yaşamayasın.

C1K_yjaWIAAdTBU.jpg

hiçbir kariyeri olmayan ve sürekli sakat olan serdaraziz çöpüne yatarak 2 milyon euro veriyorsak, yasininde 2 milyon hakkıdır, brumanında 2.5 milyon euro hakkıdır doğruya doğru. bu kulüpte maaş dağılımını kim nasıl yapıyorsa artık iyice batırmış.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ücretlerin dengesizliği ve yönetimin hataları kısmına tamamen katılırım, fakat bu demek değildir ki o zaman da Yasin Öztekin bey özellikle geçen sene çıktığı bir çok maç da laubali tavırlarla taraftarın zekasıyla dalga geçer derecede sırıtarak sorumsuzca oynamak. Bu durumda madem daha iyi bir ücret alabileceğini düşünüyorsa o zaman kendisine yapılan daha iyi teklif varsa değerlendirme yoluna gidebilirdi.

Kanaatimce o tip teklifler pek olmadığı içinde burada yönetim zafiyeti sayesinde bu işlere kalkışıyor.

Beyler kusura bakmayın da ağır düşük IQ içeren postlar var şimdi kızmayın da. Yasin şu an bildiğim kadarıyla 1 milyon euro maaşı var. Hiçbişey yapmayan Selçuk 3 milyon alıyor, Sabri 1,6 alıyor. Yasin'in kariyeri yok diyeceksiniz de bu adamların ne kariyeri var? 25 yaşına kadar oynadığı en büyük kulüp Bursa olan adama 2 milyon euro maaş veriyorsun. Yahu adam tabi ki ister bu herif salak mı, gözü görmüyor mu? Komik yani adamı eleştirmeniz. Eleştireceğiniz yer pisuvar suratlı yönetim üyeleri. Adam 2 sene önceki şampiyonlukta Muslera ile beraber en iyi oyuncumuzdu, şu anda da ben hiç beğenmiyorum söyliyim önden ama takımın en formda isimlerinden belki de yine Muslera ile beraber. Bence saçma konuşmuşsunuz o maaşları o adamlara veriyorsan Yasin'e de vereceksin. İşte Sabri'nin sözleşmesi yenilendiği zaman belirtmiştim böyle embesilce maaş politikası yüzünden daha çok sorun çıkar diye. Sneijder 5 alıyor diyor herkes. Selçuk 3 alıyorsa, Chedjou 2 buçuk alıyorsa, Aziz 2 alıyorsa, Sneijder zaten en az o kadar alır. O kadar aptalca bi maaş dağılımı var.

Şu sartlarda alınabilecek en saçma karar.

Kume dussek bile bu terbiyesiz saygisizlik affedilmemeli. O yedigi kirmizi kart halen gozumun onunde sanki dalga gecer gibi kirmizi kart gormesi bazi tarftarlari bilmem ama beni sinir etti.

Yahu Yasin kim ki zam yapacağız arkadaş? Adam Trabzon'da 175 bin euroya oynuyordu. Şimdi 1.1 milyon euroyu mu beğenmiyor beyimiz? Ayrıca Selçuk, Sabri, Serdar örneği çok saçma. Zaten onların aldığı paranın da anormal olduğunu belirtiyoruz ve bunun için yönetimi eleştiriyoruz hep. Ayrıca 1.1 milyon euroya bu adam imza atmadı mı? İmzalamasaydı o zaman. Yönetim mecbur değil zam yapmaya. Selçuk örneği çok manasız. Ona kalsa bu takımda şu an herkes Selçuk'tan fazla para hakediyor. O zaman herkese 3 milyon euro verelim.

Ücretlerin dengesizliği ve yönetimin hataları kısmına tamamen katılırım, fakat bu demek değildir ki o zaman da Yasin Öztekin bey özellikle geçen sene çıktığı bir çok maç da laubali tavırlarla taraftarın zekasıyla dalga geçer derecede sırıtarak sorumsuzca oynamak. Bu durumda madem daha iyi bir ücret alabileceğini düşünüyorsa o zaman kendisine yapılan daha iyi teklif varsa değerlendirme yoluna gidebilirdi.

Kanaatimce o tip teklifler pek olmadığı içinde burada yönetim zafiyeti sayesinde bu işlere kalkışıyor.

Bizim buradaki dusturumuz oyuncularin is ahlaklarina papatya fali acmak degil en kotusunu dusunmektir . Bugun drogba ayarinda bir adam bile ama o ama bu sebeple yatabiliyorsa senin geneli karakteri gelismemis anadolu orijinli topcularin bu mizmizliklari surpriz degil zaten

yoneticilik burada basliyor . Bunu acikcasi hic bir yonetimimiz iyi beceremedi , fakat her konuda elestiririm , 2002-2008 donemi cok da basarili sayilmasak da 3 sampiyonluk aldik , baya asgari imkanlar ve senelik ucretlerle oynayan adamlarla

2006 daki forvet 4 lumuzun toplam maasi muhtemelen bugunku beceriksizlerin cok cok altindaydi

yani daha iyi yonetilmeyi birak kotuye gidiyoruz

Normalde gitsin derdim.

Ama yerine adam alacak olanlar dursun ve nazifoglu ise, daha kotu ve muzmin sakatini minimum 5 milyon euro bonservisle komisyon karsiligi alip geleceklerdir ! :(

Abv ozbek biladerler ve nazifoglu!!

Yahu Yasin kim ki zam yapacağız arkadaş? Adam Trabzon'da 175 bin euroya oynuyordu. Şimdi 1.1 milyon euroyu mu beğenmiyor beyimiz? Ayrıca Selçuk, Sabri, Serdar örneği çok saçma. Zaten onların aldığı paranın da anormal olduğunu belirtiyoruz ve bunun için yönetimi eleştiriyoruz hep. Ayrıca 1.1 milyon euroya bu adam imza atmadı mı? İmzalamasaydı o zaman. Yönetim mecbur değil zam yapmaya. Selçuk örneği çok manasız. Ona kalsa bu takımda şu an herkes Selçuk'tan fazla para hakediyor. O zaman herkese 3 milyon euro verelim.

Dostum kimse yasin hakli demiyor ki , bu is ahlakina saygisizlik zaten bunu biliyoruz ama hukuken acmazdasin iste

adami oynatmayabilirsin ama o zaman erciyese verdigin bonservisten tut oynatmadigin surece odeyecegin paraya kadar zarardasin

oynatirsan da bu simarikliklari yapiyor

her iki durumda da ceza vs versen bu kez piyasasi olmuyor satamiyorsun

ya bu forumda belki 10 uncu kez kuruyorum bu cumleyi ama imza sonrasi oyuncuya hic bir sey yapamazsin . Caresizsin bir nevi

tamam teslim olmayip zam yapma ama o zaman da ya adamin bu tripleriyle oynatacaksin ya da oynatmayip korelteceksin ama parasini da alacak

Koskoca Galatasaray şu artistin 2 maç oynamasına kaldıysa 5. - 6. olsun. Hemen gönderilmeli.

Son düzenleme:
Alt tarafi Yasin ya, abartmaya gerek yok.

Basimizda bu gerizekalilar olmasa 10 tane Yasin bulursun düsük maliyete ama iste basimizda bu beceriksizler oldugu icin taraftarlar korkuyor Yasin gibi bir beyinsizin bile yerini dolduramazlar diye.

Su adami kadro disi birakmak onun icin bir oduldur. Adam oturarak tikir tikir parasini alacak basimiza bir akilli yonetim gelmedi ona yaniyorum arkadas akilli olsunlar su adamin biletini kessinler artik saygisizlik yapanin bu takimda isi yok.

En kötü ihtimal ile A2 takımına gönderirsin.

Madem kontratı gereği kulüp olarak sözleşme şartlarını yerine getirmemiz gerekiyor, aynı şekilde kendisinin de sözleşme şartlarını yerine getirmek ile yükümlü olduğu için A2 de katılması gereken her antreman ve çalışmayı noter ile resmi kayıt altında tutarsın ve aynı tavırların, antrenmana katılmamak gibi disiplinsiz hareketlere devam etmesi halinde noter kayıtları ile sözleşmesini tek taraflı fesh etme hakkın doğar ve kendisi de o dakikadan sonra hiç bir hak edemeyecek duruma gelir veya zamanın da Beşiktaş Quaresma ve Fenerbahçe Semih örneklerindeki gibi konuyu takip eden ilk transfer dönemin de sözleşmesinde kalan haklardan vazgeçerek takımdan kendi isteği ile ayrılmak durumunda kalır veya özür diler ve bir daha etrafına saygısızlık yapmadan önce 10 kez düşünmek zorunda kalır.

Zaten takım içinde bu tip şeylere dur denmediği sürece zaten camia olarak iki yakamız bir araya gelmiyor.

Dostum kimse yasin hakli demiyor ki , bu is ahlakina saygisizlik zaten bunu biliyoruz ama hukuken acmazdasin iste

adami oynatmayabilirsin ama o zaman erciyese verdigin bonservisten tut oynatmadigin surece odeyecegin paraya kadar zarardasin

oynatirsan da bu simarikliklari yapiyor

her iki durumda da ceza vs versen bu kez piyasasi olmuyor satamiyorsun

ya bu forumda belki 10 uncu kez kuruyorum bu cumleyi ama imza sonrasi oyuncuya hic bir sey yapamazsin . Caresizsin bir nevi

tamam teslim olmayip zam yapma ama o zaman da ya adamin bu tripleriyle oynatacaksin ya da oynatmayip korelteceksin ama parasini da alacak

Son düzenleme:
Muratcim , kaytarmak isteyen adami ne yaparsan yap cezayla baskiyla yola getiremezsin

paf takimina gonderilen hangi adam parasini birakip idealistlik etmis gitmis su ana kadar , saysak 3 kisi cikar

ustelik paf a da gondersen "sabriyi elli kere alt kadroya gonderip sonra geri cagiran babam miydi" der ve isin kotusu yine hakli olur

malesef ki

şaka gibi her fırsatta umre ak maneviyat mesajları ver aldığım paranın kıymetini bilmem genelde hakkını verme 3 5 maçta göz önüne çık (takımın leşliğinden)hemen fırsatını bil zam iste insanlar sahte insanlar ağır çıkarcı yazık

Geri
Üst Alt