yatağa yattıktan sonra uykuya dalma süresi

kaç dakikada uyuyon
Son bir iki senedir cabuk uykuya daliyom. Doctor buspiron verdi onu aliyorum. Arti bazen yesil cay iciyorum bir de telefonla fazla hasir nesir olmamaya gayret ediyom yataga girince. Onceleri uykuya dalsam da her sabah 2-3'te uyaniyordum. Simdi 5-6 gibi uyaniyorum.

Yavv aç karnına uyumaya çalışanlar için tavsiyesi olan var mı? Kilolu değilim ama yediğine içtiğine dikkat eden biriyimdir. Yazılım mühendisi olduğum için hareketsiz bir işim var, ama sürekli spor yaparım.

Kilo almamanın ve vermenin en iyi yöntemlerinden birisi saat 5-6 dan sonra hiç bişey yememek. Fakat 10 gibi acıkıyor insan. Uykuya dalamamamda en büyük sebeplerden birisi bu benim için.

Mesela Cuma günleri istediğimi yediğim, kendimi ödüllendirdiğim bir gün. Mışıl mışıl uyuyorum o gün.

Yavv aç karnına uyumaya çalışanlar için tavsiyesi olan var mı? Kilolu değilim ama yediğine içtiğine dikkat eden biriyimdir. Yazılım mühendisi olduğum için hareketsiz bir işim var, ama sürekli spor yaparım.

Kilo almamanın ve vermenin en iyi yöntemlerinden birisi saat 5-6 dan sonra hiç bişey yememek. Fakat 10 gibi acıkıyor insan. Uykuya dalamamamda en büyük sebeplerden birisi bu benim için.

Mesela Cuma günleri istediğimi yediğim, kendimi ödüllendirdiğim bir gün. Mışıl mışıl uyuyorum o gün.

Yatmadan önce kefir ic

Kilo almazsin ve mideni doldurur aclik hissi vermez

Kefir seviyorsan tabiki

Olayın vuku bulmak şekli uykuya dalmaktan çok bayılmak olarak tanımlanabileceğinden biraz uzun sürüyor.

Yaklaşık 27 saatlik döngülerle gerçekleştiği için her gün farklı saatlerde bayılıyorum.

images

Cpap cihazı. Normal kişiler maks. Saatte 4 kez nefessiz kalıyor ben 86 kez

Vay canına,, bununla mı uyuyorsun her gece?

15 dk

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt