- 27 Haziran 2009
- 7.616
- 2.464
- 2.418
Melo'nun oğlundan bahsediyo diye girdim ya la :red:
ahaha çok yanlış geldin abi haha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Abi sende mi yaHani benim tasarım damatlık
![]()
PRO PLAN Hassas Yavru Köpekler İçin Somonlu ve Pirinçli Köpek Maması, EvcilBesinleri.com'da.baktın mı önerime? bu arada royal canin'de alabilrisin oda iyi marka ama hep tavuklu, tavuklu mama ne alf'e de , rotweiller'a da yaramamıştı, gene sen bilirsin yani yaramadı dan kastım deri sıkıntıları çıkarabiliyor balıklı, geyik etli "ki bunu bazen köpekler yemiyebiliyor tadı kötü sanırım" , dana veya kuzu etli olanlar çok iyi. zaten bir köpek bir mamayı hapır hupur yiyorsa ya çok şekerlidir yada çok yağlı, bu da genelde ucuz kalitesiz mamalarda olur =)
PRO PLAN Hassas Yavru Köpekler İçin Somonlu ve Pirinçli Köpek Maması, EvcilBesinleri.com'da.
Bu linkteki mamayı sipariş verdim. Önerin için tekrar teşekkür ederim. Bu mama gelene kadar veterinerden aldığım mamayı kullanmaya devam edeceğim. Dediğin gibi şapur şupur yiyor mamayı![]()
PRO PLAN Hassas Yavru Köpekler İçin Somonlu ve Pirinçli Köpek Maması, EvcilBesinleri.com'da.
Bu linkteki mamayı sipariş verdim. Önerin için tekrar teşekkür ederim. Bu mama gelene kadar veterinerden aldığım mamayı kullanmaya devam edeceğim. Dediğin gibi şapur şupur yiyor mamayı![]()
Abi sende mi yaHani benim tasarım damatlık
![]()
14 Kg'lık mama sipariş verdim. İlgin ve alakan için teşekkür ederim bro :k19:bu arada 14 kilo sipariş ettiğin değil mi ? 3 kilosunu sipariş ettiysen iptal et. 14 kg ile değiş yani
Sana değil lafım yanlış anlama:
İnan ki photoshop görünce öğkkk vaziyetindeyim. Bir sürü kişi (çevremden) sipariş verdi. Biri afiş hazırla diyor, biri forma tasarla, bir diğeri PES forması bekliyoruz diyor.
Photoshop çöktü hiç bir şey yapamıyorum. İnsan çok sevdiği bir hobiden tiksinirmiymiş. Evet tiksinirmiş![]()