Yavru Pitbull Hakkında

Abi sende mi ya :) Hani benim tasarım damatlık :P

baktın mı önerime? bu arada royal canin'de alabilrisin oda iyi marka ama hep tavuklu, tavuklu mama ne alf'e de , rotweiller'a da yaramamıştı, gene sen bilirsin yani yaramadı dan kastım deri sıkıntıları çıkarabiliyor balıklı, geyik etli "ki bunu bazen köpekler yemiyebiliyor tadı kötü sanırım" , dana veya kuzu etli olanlar çok iyi. zaten bir köpek bir mamayı hapır hupur yiyorsa ya çok şekerlidir yada çok yağlı, bu da genelde ucuz kalitesiz mamalarda olur =)

baktın mı önerime? bu arada royal canin'de alabilrisin oda iyi marka ama hep tavuklu, tavuklu mama ne alf'e de , rotweiller'a da yaramamıştı, gene sen bilirsin yani yaramadı dan kastım deri sıkıntıları çıkarabiliyor balıklı, geyik etli "ki bunu bazen köpekler yemiyebiliyor tadı kötü sanırım" , dana veya kuzu etli olanlar çok iyi. zaten bir köpek bir mamayı hapır hupur yiyorsa ya çok şekerlidir yada çok yağlı, bu da genelde ucuz kalitesiz mamalarda olur =)
PRO PLAN Hassas Yavru Köpekler İçin Somonlu ve Pirinçli Köpek Maması, EvcilBesinleri.com'da.

Bu linkteki mamayı sipariş verdim. Önerin için tekrar teşekkür ederim. Bu mama gelene kadar veterinerden aldığım mamayı kullanmaya devam edeceğim. Dediğin gibi şapur şupur yiyor mamayı :D

PRO PLAN Hassas Yavru Köpekler İçin Somonlu ve Pirinçli Köpek Maması, EvcilBesinleri.com'da.

Bu linkteki mamayı sipariş verdim. Önerin için tekrar teşekkür ederim. Bu mama gelene kadar veterinerden aldığım mamayı kullanmaya devam edeceğim. Dediğin gibi şapur şupur yiyor mamayı :D

güzel seçim, köpeğinin kilosuna göre paketin arkasın da öğün başı ve günlük beslenme miktarı hakkında bilgi olacaktır. Sipariş verdiğin yeri ara ve özellikle proplan ölçeğinin de eklenmesini iste, çünkü tane boyutuna göre ölçek gram miktarı değişir. Ha çok mu gerekli çok gerekli değil göz kararı ölçüp verebilirsin.

bu arada kapı da ödeme seçeneği olan sitelerden alışveriş yapman senin yararına olur hangi site güvenilir pek bilmiyorum çünkü, hani kredi kartı ile ödersin göndermezler falan o yüzden kapıda ödeme seçeneği ile al son bir dipnot paket bir kağıt ile sarılmışsa, kargocunun yanında kağıdı yırt içinde doğru marka mı yollamışlar bir bak yanlışsa telefon açıp kargocu ile geri yollarsın. "kağıdı yırtcan he ürünün paketini değil"

Abi sende mi ya :) Hani benim tasarım damatlık :P

Sana değil lafım yanlış anlama:

İnan ki photoshop görünce öğkkk vaziyetindeyim. Bir sürü kişi (çevremden) sipariş verdi. Biri afiş hazırla diyor, biri forma tasarla, bir diğeri PES forması bekliyoruz diyor.
Photoshop çöktü hiç bir şey yapamıyorum. İnsan çok sevdiği bir hobiden tiksinirmiymiş. Evet tiksinirmiş :(

Sana değil lafım yanlış anlama:

İnan ki photoshop görünce öğkkk vaziyetindeyim. Bir sürü kişi (çevremden) sipariş verdi. Biri afiş hazırla diyor, biri forma tasarla, bir diğeri PES forması bekliyoruz diyor.
Photoshop çöktü hiç bir şey yapamıyorum. İnsan çok sevdiği bir hobiden tiksinirmiymiş. Evet tiksinirmiş :(

Valla abi 5 sene okuyup yapacağım mesleğimden 2 senede soğudum. Hak veririm sana o konuda yani :hat:

Geri
Üst Alt