yayın havuzundan çıkma fikri

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
tüm gelirlerimiz rekorlar kırıyorlarken 3 kuruşluk yayın gelirine tamah etmememiz gerekiyor. gelin aziz başkanın başlattığı projeyi sona erdirelim.

emin olun avrupada altın çağımız başlar

GS TV adam gibi tv olsa bir nevi ama olmuyor işte bir frekansımız bile yok youtubelerde sürünüyoruz
hocam bu iş artık gstv ile falan değil. yayın haklarımızı netflixe falan satacağız onlardan 5 yıllık yayın hakkı olarak cash 62 milyon euro alacağız.

edit !!! chatGPT 'den yeni fiyat teklifi geldi.

🔢 Yıllık Yayın Hakkı Değeri (tek kulüp için): 25–35 milyon €​

• 5 Yıllık Toplam: 125–175 milyon €
  • Peşin Ödeme İndirimiyle: Yaklaşık 100–130 milyon € arası net gelir

💡 Neden Bu Rakamlar?​

• Süper Lig yayın ihalesi 2024’te yıllık yaklaşık 150 milyon € civarında. Galatasaray’ın izlenme payı ligin en yükseği: %25-30.
  • Netflix gibi bir global platform bu işe girerse; "Galatasaray Özel Maç Paketi" gibi içerikleri uluslararası pazarda da satabilir.
  • Netflix’in yeni CEO’su Spor içeriklerine sıcak bakıyor, Formula 1 belgeseli sonrası futbol yayıncılığına adım atma ihtimali sektörde konuşuluyor.
  • Avrupa’da bazı kulüpler kendi yayın platformlarını kurdu (örneğin: Juventus TV), bu modelin “platforma satılmış hali” Netflix senaryosu olabilir.

Hocam sual su:?Biz çıkarsak kimse izlemez ki?TFF buna müsaade edermi?Şuanda aslında Okadar büyük gücümüz var ki.Keske yapabilsek ama mevcut tüm oluşum catirdar ve yok olur .Bunun olmaması için var güçleriyle yaptırım uygularlar.Bizim olmadığımız hangi maçın izlenebilirlik zevki var ki?

İnanır mısınız bu konuyu gördüğümden beri artısını eksisini düşünüyorum.

Henüz bir sonunca varamadım. Varınca muhakkak yazarım buraya.
dostum forumda iq su en yüksek üyelerin başında geliyorsun, yeter ki kafanı ver şu işe..

İnanır mısınız bu konuyu gördüğümden beri artısını eksisini düşünüyorum.

Henüz bir sonunca varamadım. Varınca muhakkak yazarım buraya.
Ben ufkunu açmada yardımcı olayım :)) Artısı daha çok yeşil kasaya girecek .Mevcudiyetten çok daha fazlası .Bizi farklı konuma götürecek.
Eksisi :Buna kimse izin vermeyecek /vermemek adına yalın ayak bile koşacaklar.TFF,Anadolu kulüpleri, hatta diğer büyük diye tabir edilen kulüpler bile.GS 'siz hiçbir oluşum prim yapmaz.Nokta.
Aslında başkanın yapması gereken çok büyük bir konsorsiyum oluşturarak enine boyuna hukuksal çerçeve sınırlarında tartışmaya açmak.Başlamak yarılamaktır en azından.

Sence buna izin verirler mi:)??
Güçlü olmak lazım. Osimhen gibi bir transferle daha futbolun hakimi olursun. Bb çıktık. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedik. Biraz daha palazlanıp bir avrupa başarısı sonra ben ne dersem o olur diye ihaleye katılacaksın.
İhale olurken bunları yapacaksın ki otomatik olarak artsın bazı şeyler.
Sırf yayıncı diye adam kendi takımından buraya kolayca oyuncu gönderiyor ki susun diye.
Almayacaksın da susmayacaksın da. Net rakamı koymak lazım masaya ben 30-40 neyse onu istiyorum kalanına ne verirseniz diyeceksin geçeceksin

Güçlü olmak lazım. Osimhen gibi bir transferle daha futbolun hakimi olursun. Bb çıktık. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedik. Biraz daha palazlanıp bir avrupa başarısı sonra ben ne dersem o olur diye ihaleye katılacaksın.
İhale olurken bunları yapacaksın ki otomatik olarak artsın bazı şeyler.
Sırf yayıncı diye adam kendi takımından buraya kolayca oyuncu gönderiyor ki susun diye.
Almayacaksın da susmayacaksın da. Net rakamı koymak lazım masaya ben 30-40 neyse onu istiyorum kalanına ne verirseniz diyeceksin geçeceksin
Umarım bu duruşu sergiliyebilecek gerçek gücü tüm bedenimizde hissederiz.Mükemmel olur.

Geri
Üst Alt