tüm gelirlerimiz rekorlar kırıyorlarken 3 kuruşluk yayın gelirine tamah etmememiz gerekiyor. gelin aziz başkanın başlattığı projeyi sona erdirelim.
emin olun avrupada altın çağımız başlar
emin olun avrupada altın çağımız başlar
hocam bu iş artık gstv ile falan değil. yayın haklarımızı netflixe falan satacağız onlardan 5 yıllık yayın hakkı olarak cash 62 milyon euro alacağız.GS TV adam gibi tv olsa bir nevi ama olmuyor işte bir frekansımız bile yok youtubelerde sürünüyoruz
Yıllık Yayın Hakkı Değeri (tek kulüp için): 25–35 milyon €
Neden Bu Rakamlar?İhaleyi alan izin verir mi?hocam bu iş artık gstv ile falan değil. yayın haklarımızı netflixe falan satacağız onlardan 5 yıllık yayın hakkı olarak cash 62 milyon euro alacağız.
ligin kalitesini keriz gibi artıyoruz kim için ? fener uşağı tff başkanı için miAbi bu olmalı bak doğru bir sözleşme ve iyi bir paketle çok iyi paralar kazanırız. 100 milyonluk transferi diğerlerini çekmek için mi kullanacağız.
Sence buna izin verirler miAbi bu olmalı bak doğru bir sözleşme ve iyi bir paketle çok iyi paralar kazanırız. 100 milyonluk transferi diğerlerini çekmek için mi kullanacağız.
??dostum forumda iq su en yüksek üyelerin başında geliyorsun, yeter ki kafanı ver şu işe..İnanır mısınız bu konuyu gördüğümden beri artısını eksisini düşünüyorum.
Henüz bir sonunca varamadım. Varınca muhakkak yazarım buraya.
Ben ufkunu açmada yardımcı olayımİnanır mısınız bu konuyu gördüğümden beri artısını eksisini düşünüyorum.
Henüz bir sonunca varamadım. Varınca muhakkak yazarım buraya.
) Artısı daha çok yeşil kasaya girecek .Mevcudiyetten çok daha fazlası .Bizi farklı konuma götürecek.Güçlü olmak lazım. Osimhen gibi bir transferle daha futbolun hakimi olursun. Bb çıktık. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedik. Biraz daha palazlanıp bir avrupa başarısı sonra ben ne dersem o olur diye ihaleye katılacaksın.Sence buna izin verirler mi??
Umarım bu duruşu sergiliyebilecek gerçek gücü tüm bedenimizde hissederiz.Mükemmel olur.Güçlü olmak lazım. Osimhen gibi bir transferle daha futbolun hakimi olursun. Bb çıktık. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedik. Biraz daha palazlanıp bir avrupa başarısı sonra ben ne dersem o olur diye ihaleye katılacaksın.
İhale olurken bunları yapacaksın ki otomatik olarak artsın bazı şeyler.
Sırf yayıncı diye adam kendi takımından buraya kolayca oyuncu gönderiyor ki susun diye.
Almayacaksın da susmayacaksın da. Net rakamı koymak lazım masaya ben 30-40 neyse onu istiyorum kalanına ne verirseniz diyeceksin geçeceksin