Değişen olacak normalde elin Katarlı'sı kimseye karışmaz ya da kollamaz.
Hatta illa bir kulübe yakın olacaksa bu uluslararası arenada reklamı çok olan Galatasaray olur.
Ama burada mevzu farklı. BEİN ligin zerre değeri olmadığını, ve işin kötüsü kendinden başka talibi de olmadığını biliyor.
Fenerbahçe tarafında o konuşulan rakamları verebilecek biri de yok bence. Acun bile 6/7'de birini verip zarar ettim dedi CL'den. Saran'lar da bir KOÇ değil.
Amaç ihale için bakın biz sanki alacak gibi kızıştırdık ortalığı diyip hem Fenerbahçe lehine ne koparabilirsek Bein içinde yanlılık, kadro vs pazarlığını yapmak hem de bizim adamımız olmasa Anadolu kulüpleri üç otuza oynar batardı algısını yaratmak.
Bunlar şam şeytanı. Boşuna bir şeye girmezler.
Kulüpler Birliği başkanı kim? Ali Koç. O da ben kulüpler adına onaylıyorum diyecek konumda zaten çoğunu da kendi tayin ediyor ya da sponsor vereceğini söyleyerek dolaylı yoldan isimler işaret edip seçtiriyor.
Sıkıysa Saran'ı onaylasın bugün. Yok teminat yok yok Saran vermiş 150 yalan dolan hepsi. Saran alırsa da 10 tane kanala satar. Beşiktaş'ın maçını Exxen, Galatasaray'ı Bein, Fener'i SSPORT'a izler taraftar artık 4-5 dekoder alıp.