Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Ya üstat bu deli ile neden ugrasiyor sunuz?MK ya sus ya da git peynir al dondur.
Belli alkol almadan girmis foruma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya üstat bu deli ile neden ugrasiyor sunuz?MK ya sus ya da git peynir al dondur.
bende ona bakıyordum
2. lnb ile hallediyormuşuz
ben ona odaklanayım
evet merkeziAbi merkezi sistem mi
evet merkezi
teşekkür ederim.bende şimdi lnb almaya gidiyordumAbi fazla bir olayi yok.
Apart takip diseqteki bos porta baglayacak sorunsuz izlersin kolay gelsin
teşekkür ederim.bende şimdi lnb almaya gidiyordum
bende dijital yayın var ama eskiden komşularımın çanağına takardım.tecrübelisiniz sanırım
görsel paylaşır mısınız, nasıl takıyorsunuz kendi çanağınıza ,bende ona göre takayım
yiğit sen neden bu kadar uğraşıyorsun , anan baban bu kadar dert etmiyordur..Hala cozulmus degil inatla aciklamiyolar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bende dijital yayın var ama eskiden komşularımın çanağına takardım.
çanağı dizlerimizin önüne alıyoruz , ilk lnb girmezse gress yağı ile yağlayıp oturtuyoruz , ikincisi çok zor olmuyor.
Melih Bey ve Mehmet Bey ahlak sınırlarını zorlayan düzeysiz, adi, bayağı mesajlar atıyor ve yönetim bunda sorun görmüyor.
Alintiladigin mesaj lnb´yi yuvaya sokma tarifi, ne var bunda?Melih Bey ve Mehmet Bey ahlak sınırlarını zorlayan düzeysiz, adi, bayağı mesajlar atıyor ve yönetim bunda sorun görmüyor.
Sen bana adi,bayağı ve ahlaksız mı diyorsun ? Bunları direkt olarak üyeye söylemek, yani üyeye hakaret etmenin cezası var biliyorsun değil mi ? Ben bir şey dediysem ortaya öylesine demişimdir sen direkt şahsımı ve Melih beyi hedef alıyorsun.Melih Bey ve Mehmet Bey ahlak sınırlarını zorlayan düzeysiz, adi, bayağı mesajlar atıyor ve yönetim bunda sorun görmüyor.