Yayın Krizi Devam Ediyor! (Kriz Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam türk işi ha.

Yumurta kapıya dayanınca çalışıyorlar.

sent via GSC

2 yıl önce Olimpiyat oyunları da ilk günlerde yayınlanmamış ve onun da haklarını alan Saran, Youtube üzerinden yayınlamıştı. Kalan 8,5 saatte bir gelişme olmazsa yine öyle bir şey olabilir. Aslında 19:55'te biraz netleşir durum. Çünkü o saatte de maçlar var. Verecek olan kurum onu da verir herhalde, galiba, sanırsam. Transfer nöbeti tuttuk günlerce olmadı, şimdi yayın nöbeti tutuyoruz. Şaka gibi günler. Millet uzaya gidiyor, biz Şampiyonlar Ligi'ni izleyemiyoruz..

Söylentilere göre Bein üc yillik 120 Milyon Euro olan bedeli 90 Milyon Euro´ya indirmeye calisiyormus.
Yine ayni söylentilere göre alirlar ise ilk yil spor paketine dahil, ikinci ve ücüncü yil icin ek paket.

bu arada ,arkadaşlarla ya da ailecek gittiğimiz her künefeci de dondurma yiyip su içmişimdir.

bol fıstıklı katmeri tercih ederim,künefe nedir yahu

Maci Azeri uydusunda yayin yapan CBS sifresiz yayinlayacak.
Ashampoo_Snap_2018.09.18_12h33m10s_006_.webp

Uydu üzerinden yayin alanlar Yusuf´un dedigi gibi ikinci bir LNB ile veya anteni (Türksat üzeri yayin aliyorsaniz) hafif oynatarak bu yayini alabilir.

tecrübelisiniz sanırım

görsel paylaşır mısınız, nasıl takıyorsunuz kendi çanağınıza ,bende ona göre takayım
bende dijital yayın var ama eskiden komşularımın çanağına takardım.

çanağı dizlerimizin önüne alıyoruz , ilk lnb girmezse gress yağı ile yağlayıp oturtuyoruz , ikincisi çok zor olmuyor.

bende dijital yayın var ama eskiden komşularımın çanağına takardım.

çanağı dizlerimizin önüne alıyoruz , ilk lnb girmezse gress yağı ile yağlayıp oturtuyoruz , ikincisi çok zor olmuyor.

Melih Bey ve Mehmet Bey ahlak sınırlarını zorlayan düzeysiz, adi, bayağı mesajlar atıyor ve yönetim bunda sorun görmüyor.

Melih Bey ve Mehmet Bey ahlak sınırlarını zorlayan düzeysiz, adi, bayağı mesajlar atıyor ve yönetim bunda sorun görmüyor.
Sen bana adi,bayağı ve ahlaksız mı diyorsun ? Bunları direkt olarak üyeye söylemek, yani üyeye hakaret etmenin cezası var biliyorsun değil mi ? Ben bir şey dediysem ortaya öylesine demişimdir sen direkt şahsımı ve Melih beyi hedef alıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt