Yaz Saati Uygulaması Sürekli Hale Geldi!

Ömür törpüsü yemin ediyorum. Bu sefer hakikaten geri dönüşsüz engelledim bir noktadan sonra bayıyor.

Forumumuz da ne kadar bilim adamı varmış ta haberimiz yokmuş. Bir adam her şeyden anladığını iddia ediyorsa bir b.k bilmiyordur. Meşhur bir atasözüdür.

Sen bunu söyledin/yazdın ya;
Benim artık bu ve bağlantılı olayı anlamam da kabul etmem de mümkün değil.( Yaz saati uygulaması ile hiçbir alakası olmamasına rağmen )
Çünkü 24 saat dünyanın yatay tur süresinin saatsal karşılığıdır. Yani 1 saat dünyanın bir turunun 24 de bir zamansal karşılığıdır bilimsel olarak....

Bunu bile reddediyorsan.........

yatay tur süresi ne yaw

kavram kullanıcam diye astronomiyi katletme lütfen

Ayrica konuyu girdigi polemik yüzünden cöplüge ceviren Mahiri kiniyorum.

Kesin çözüm olmayacağı kesin olsada, yaz saati uygulamasından kurtulmak için dünyanın eğimini yok saydığımızda ekvatorda +50 den fazla kavurucu sıcaklığın ve orta avrupanın kuzeyinden ve güney afrikanın güneyinden itibaren de -20-25 den fazla dondurucu soğukların hakim olduğu bir dünyada ortalama 7 milyar insanın dünyanın orta üst ve orta alt kuşağına sıkışmak zorunda kaldığında insanlığın nasıl bir kaosla başbaşa kalacağını hayal bile edemiyorum...:unsure:

Ekvator bölgesi tamamen çöllerle kaplı ve kuzey/güney yarım kürelerin kutup dairelerine binlerce mesafeden itibaren de buzla kaplı olması; Yani dünyanın 2/3 ünün insan yaşamına uygunsuz halde olması durumunda heralde uzayda yeni yerleşim yerleri arama çalışmalarını da hızlandırırdı ironisi yaptırıyor insana..

Artık bu tür haberlere alıştık ne istenirse o oluyor zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zaman o kadar hızlı geçiyor ve o kadar az ki,bu konuya ayırdığımız zamana yazık.

1 saat daha güneşi fazla göreceğiz onu da sabah mı çok görelim öğleden sonra mı?

işinize bakın

Siyasal İslam'ın zarar verdiği başka bir konu.

Resmen inat ve öç alma mantığıyla yapılan bir sistem karmaşası.

Ülke resmen bitti, elden bir şey de gelmiyor kanser sayısı arttı ülkede sinir stresten.

Ömür törpüsü yemin ediyorum. Bu sefer hakikaten geri dönüşsüz engelledim bir noktadan sonra bayıyor.
sıkma canını arasıra olur böyle şeyler, iyi olunca geçer...
i074.gif

gül geç yaw benim yaptığım gibi...;D

Geri
Üst Alt