Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Tamer bey dediklerinizin yüzde doksanini anlamiyorum bile.
acaba neden ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamer bey dediklerinizin yüzde doksanini anlamiyorum bile.
Susma hakkimi kullaniyorum, tesekkürler.acaba neden ???![]()
Bence ettiniz Mahir bey.
Şöyle bir bilgiye rast geldim:
Küresel dünyanın saat karmaşası - Cemal Tunçdemir - T24
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Norveçte günler nasıl geçiyor abi, alışabildiniz mi ?Forumumuz da ne kadar bilim adamı varmış ta haberimiz yokmuş. Bir adam her şeyden anladığını iddia ediyorsa bir b.k bilmiyordur. Meşhur bir atasözüdür.
Sen bunu söyledin/yazdın ya;
Benim artık bu ve bağlantılı olayı anlamam da kabul etmem de mümkün değil.( Yaz saati uygulaması ile hiçbir alakası olmamasına rağmen )
Çünkü 24 saat dünyanın yatay tur süresinin saatsal karşılığıdır. Yani 1 saat dünyanın bir turunun 24 de bir zamansal karşılığıdır bilimsel olarak....
Bunu bile reddediyorsan.........
Mahir görüp kullanmadan, Izlanda.Norveçte günler nasıl geçiyor abi, alışabildiniz mi ?
Norveç değil, İzlanda ayrıca daha henüz Türkiye'deyim.Norveçte günler nasıl geçiyor abi, alışabildiniz mi ?
Norveç değil, İzlanda ayrıca daha henüz Türkiye'deyim.![]()

sıkma canını arasıra olur böyle şeyler, iyi olunca geçer...Ömür törpüsü yemin ediyorum. Bu sefer hakikaten geri dönüşsüz engelledim bir noktadan sonra bayıyor.

sabahlari gaspa ugrarsan daha dinc olacaksin. iyi yonden dusunelimAkşam havanın geç kararması iyi lakin sabah karanlıkta işe gitmek kötü
Temmuz-Ağustos hariç ben hep karanlıkta gidiyorum zaten işeAkşam havanın geç kararması iyi lakin sabah karanlıkta işe gitmek kötü