Yaz Saati Uygulaması Sürekli Hale Geldi!

:asd::uiyy::uiyy::uiyy::uiyy::uiyy:
Her seferinde ayni sonuc, sarmiyor artik desem yalan olur.

Tamer Bey dünya eğimsiz, sizin dediğiniz gibi dik dönmesinin saatlerle ne ilgilisi var? Dünya'nın sahip olduğu eğim iklimleri, atmosferi etkiler.
Gerçekten size, dünya eğimsiz döner diye mi öğrettiler ..
Neyse sizde kabahat yok o zaman, size öğreten CAHİLMİŞ ......
tenor.gif

Biraz araştır bakalım, dünyanın 23.5 derece eğik dönmesinin sonuçları nelerdir.
Neden kutuplarda ekinoks döneminde günleri haftalar sürecek gibi yapan güneş batımları, yada haftalar süren günler olur.
Neden Güneşe aynı mesafede iken kuzey yarımküre ile güney yarım küre zıt mevsimleri yaşar...

ilkokul ansiklopedilerini araştır, doğruyu öğren gene konuşalım..

tenor.gif

Neden kutuplarda ekinoks döneminde günleri haftalar sürecek gibi yapan güneş batımları, yada haftalar süren günler olur.
Neden Güneşe aynı mesafede iken kuzey yarımküre ile güney yarım küre zıt mevsimleri yaşar...

Gerçekten efsanevi ve özel bir GSC üyesisiniz Tamer bey. O mesajdan bu sonucu çıkarabilecek başka bir üye yok, farkınızın farkındasınızdır umarım.

CL ve Euroleague maçları evde çoluk çocuk uyuduktan sonra başlıyor :) 23:00'te başlayacak CL deplasmanları

Nasılsa 5 maç sonra eleneceğiz çok şey yapmamak lazım, AL grup sonrası maçlarının oynanma saati 19.55 miydi ?

Elenmek derken ayıp ayıp.
Gerçekçi olan adam gruplardan çıkmamızı istemez. 2. turda karşımıza çıkacak takım darmadağın eder bizi ister istemez lige yansıyor kendimizi kandırmayalım. Seneye adam gibi planlanmış bir kadroyla oynarız ŞL'de bu sene gerek yok.

Bu sene lig şampiyonu olmamız her şeyden önemli.

Gerçekçi olan adam gruplardan çıkmamızı istemez. 2. turda karşımıza çıkacak takım darmadağın eder bizi ister istemez lige yansıyor kendimizi kandırmayalım. Seneye adam gibi planlanmış bir kadroyla oynarız ŞL'de bu sene gerek yok.

İşin içinde dehşet para var bence akıllı adam gruptan çıkmamızı ister.

Zaten para yok para yok diye ağlıyor yönetim burdan gelsin ki işleri sıkı tutsunlar bir dahakine.

El'ye gitsek orda 16 da sağlam biri çıkar yine yansır çok şey etmemek lazım onu.

tenor.gif

Bu yazdıklarınızda ciddi olduğunuzu düşünerek cevap veriyorum. Yoksa bu tip trolleme çeşidi ben hiç görmedim.

Resmen benim dediklerimi tekrar etmişsiniz. Konumuz saatler. Saat dilimlerinin belirlenmesinin dünyanın eğimli olmasıyla hiçbir alakası yok. Bu eğim günlerin uzamasıyla, kısalmasıyla alakalıdır sadece. Yazları 16 saatten fazla gündüzü yaşayan Moskova da +02.00 saat diliminde aynı gün 13 saat gündüz yaşayan Arabistan da +02.00 saat dilimini kullanıyor.

Ayrıca postunuzun ilk bölümünde saatlerden bahsederken eğimin sonuçları olarak ikinci bölümde zıt iklimlerden bahsetmeye başlamışsınız. Benim size söylediğim de zaten budur. Eğim iklimleri etkiler, günlerin sürelerini etkiler. . . Saat dilimlerini değil.

Şunu da eklemek istiyorum. Üslubunuz ne yazık ki Uğur Güzel’i andırıyor. O da bu şekilde başkalarının doğrularını farklı cümlelerle kurar ve ben size demiştim derdi.

Halbuki uyma baskalarina al 3-5 saat geriye ileriye boylammis felan bunlar hikaye . Bak nasil şaşırıyor avrupa .

İşin içinde dehşet para var bence akıllı adam gruptan çıkmamızı ister.

Zaten para yok para yok diye ağlıyor yönetim burdan gelsin ki işleri sıkı tutsunlar bir dahakine.

El'ye gitsek orda 16 da sağlam biri çıkar yine yansır çok şey etmemek lazım onu.
Sen şimdi bana akılsız mı diyorsun yani bir şey yazarken lafın nereye gittiğine az dikkat edin.

2 kere real ile oynadık neler olduğunu gördük, darmadağın olduk hoca ile aysal arasındaki iplerin kopmasında bile payı oldu. Esas olarak ayak bastı parası çok önemli, Türkiyede 2. takım ŞL'ye %99 gidemediğinden kemiksiz çok iyi bir para alıyorsun. Esas önemli olan şampiyon olmak.

Avrupa liginde karşına Bayern,Real,Barca çıkma şansı yok. Sen Trabzondan 4 yiyorsun.

Geri
Üst Alt