- 29 Ocak 2023
- 9.601
- 5.647
- 1.068
biraz hikayesinden dolayı seçtim şarkıyı yoksa 90lar old school raplerden yollayacaktım bir tane hatta california love yollardım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmin etmiş olabilrim , bakalım doğrumu puan alacak o parça bendenİlk önce onu yollayacaktım. Sonra kazanmak yerine hikayesi olan bir şarkı ile katılmayı tercih ettim.![]()
Şebnem ve H. Levent bekliyordum yanılmışım.
Hepsi geçti aklımdan da Tarkan olmaması çok ilginç geldi. Bir arada mirkelam da takıldımYerli bir Harun Kolçak,Bendeniz falan beklerdim. yabancı MC hammer can't touch this veya Dr alban no coke gibi parçalar varken çok enteresan seçimler var
Bakalım göreceğizTahmin etmiş olabilrim , bakalım doğrumu puan alacak o parça benden
Tarafıma ulaşan bir puanlama yok Doruk beyPuanlarımı yolladım
Şarkıların altına yorum olarak puanlamistir benim dostumTarafıma ulaşan bir puanlama yok Doruk bey![]()
Puanlarımı yolladım
Yok bu yarışmalık oy verilebilir Sezen Aksu'da keza.aynalar elenecek mi @Ata B. Oğuz
Sezen Aksu da iki tane var hatta öğrencileri Sertab ve Levent Yükselde var , eleme yokaynalar elenecek mi @Ata B. Oğuz
Aynada çift görüntü oluştuğu için normal sayılacak elenmeyecek…aynalar elenecek mi @Ata B. Oğuz
iki tane olduklari icin degil ayna olduklari icin demistimSezen Aksu da iki tane var hatta öğrencileri Sertab ve Levent Yükselde var , eleme yok
Sadece goz gezdirdim.
Coolio.- gangster paradise falan nasil alinmamis? Kult hip hoplar var.
Bir o kadar daha var secilmeyen, vay anasini
Rock severler , foo fighters/pearl jam beklerdim , verve - bittersweet symphony listede yer bulamamis.
Depeche mode yok, massive attack yok.
Ilginc
Var bir taneArabeskin zirve yaptığı dönemden efsane parçalar vardı ama gelmemiş.