- 18 Mayıs 2011
- 19.795
- 10.410
- 1.688
Şimdi şurada şarkı isimleri söylüyoruz ya yarın bir daha yapsak yine gidip başka bir şarkı seçerim farklı bir anısı olan 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kez yolladım puanlamayı. Bence 1 gün verelim hepsi ezbere bilinen parçalarYani aslında aynı sanatçı gönderimini kabul edebilirim gibi geliyor, farklı bir parça sonuçta, aynı şarkı olmasın kafi gibi
Değilşarkılar aleyhinde kamuoyu oluşturmak serbest mi?
Aklıma geldi aslında 89 gibi hatırlasamda kontrolde ettim 91 sonra vazgeçtimPeki o kadar rocker var ama niye nothings else matters yok?
naasıl yokTarafıma ulaşan bir puanlama yok Doruk bey![]()
dogru ama losing my religion ve smells like teen spirit gelire tum malvarligimi basardim. biri var biri yok.
Bunu göndermeliydim
Şimdi şurada şarkı isimleri söylüyoruz ya yarın bir daha yapsak yine gidip başka bir şarkı seçerim farklı bir anısı olan![]()
Aha ben de bunu gönderebilir mişim var mı hatırlayan?
Yarışma olmasa müzik bile dinlemicen iyice saldın dostumSabahtan beri yarışmaya katıldığım şarkıyı dinliyorum fevkaledeee
Aslında bir cevap verirdim de spoiler olur diye susayımSabahtan beri yarışmaya katıldığım şarkıyı dinliyorum fevkaledeee
ben kendi zevkime gore yapmadim yorumu genel populariteye gore yaptim. mj metallica madonna icin 80'ler desen ok ama 90'larda herkesin sevdigi sarkilari yok. sezen aksu'da oylar cok dagilir. pearl jam zaten digerleri kadar harcialem bir grup degil. bu 2 sarki kadar garanti baska sarki yok bence. tabi aklima gelmeyen one hit wonderlar olabilir.O ikisi senin için öyle, ki haksızsın diyemem AMA başkası için MJ'in bir şarkısı öyledir, başkası için Pearl Jam öyledir, başkası için Metallica öyledir (ki ben onların olmamasına çok şaşırdım mesela), başkası için Sezen Aksu öyledir, Madonna öyledir, daha çok sayılabilir... üstüne sayısız one hit wonder var...