Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1. Etap Birincisi Gökhan Aytepe

Şimdi şurada şarkı isimleri söylüyoruz ya yarın bir daha yapsak yine gidip başka bir şarkı seçerim farklı bir anısı olan :)

Peki o kadar rocker var ama niye nothings else matters yok?

Ben dinlemeye karar verdim. Gecmise bir uzanalim. Kafadan ezbere puan vermeyelim derim. Tabi gecmisiniz 90'lara uzuyorsa.

Şu anda tekrar dinleyip puan versem bazı çok güzel şarkılara puan veremeyebilirim…

dogru ama losing my religion ve smells like teen spirit gelire tum malvarligimi basardim. biri var biri yok.

O ikisi senin için öyle, ki haksızsın diyemem AMA başkası için MJ'in bir şarkısı öyledir, başkası için Pearl Jam öyledir, başkası için Metallica öyledir (ki ben onların olmamasına çok şaşırdım mesela), başkası için Sezen Aksu öyledir, Madonna öyledir, daha çok sayılabilir... üstüne sayısız one hit wonder var...

Şimdi şurada şarkı isimleri söylüyoruz ya yarın bir daha yapsak yine gidip başka bir şarkı seçerim farklı bir anısı olan :)

Amacım sadece ve sadece kazanmak olsaydı öncelikli seçeceğim 20 tane şarkı falan geldi aklıma listeye bakınca ama seçimimden yine de memnunum.

O ikisi senin için öyle, ki haksızsın diyemem AMA başkası için MJ'in bir şarkısı öyledir, başkası için Pearl Jam öyledir, başkası için Metallica öyledir (ki ben onların olmamasına çok şaşırdım mesela), başkası için Sezen Aksu öyledir, Madonna öyledir, daha çok sayılabilir... üstüne sayısız one hit wonder var...
ben kendi zevkime gore yapmadim yorumu genel populariteye gore yaptim. mj metallica madonna icin 80'ler desen ok ama 90'larda herkesin sevdigi sarkilari yok. sezen aksu'da oylar cok dagilir. pearl jam zaten digerleri kadar harcialem bir grup degil. bu 2 sarki kadar garanti baska sarki yok bence. tabi aklima gelmeyen one hit wonderlar olabilir.

Geri
Üst Alt