Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1. Etap Birincisi Gökhan Aytepe

Diğerlerini tam anımsayamadım ama herhalde son zamanların en yüksek katılım sayısı. Bu organizasyonun tekrar canlanması gözlerimi yaşartıyor çok mutluyum yaw

Happy So Excited GIF

Şimdi tekrar benzer konseptler yapılacakmış falan diye çok da yorum yapmak istemiyorum ama iki top 2 düşündüğün şarkı için de fazla iyimser düşüncelerin var bence sevilme ve popülarite anlamında... Evet teoride "müzik tarihi" deyince 90'lar müzik tarihi bu iki şarkı olmadan yazılamaz, belki o açıdan top 2 bile olabilirler, özellikle grunge etkisi bakımından Nirvana özellikle tarihi ve ikonik, ama gerçekten günümüze kadar uzanan hem yaygın hem çok sevilme hem de birey birey saygı görme deyince o kadar rakipsiz değiller... SLTS özellikle çok kutuplaştırıcı bir şarkı bence hatta...
olabilir ama dedigim gibi ben sarki siralamasi yapmiyorum. yani bu sarkilar boyle bir yarismada 1. ve 2. olur demiyorum. boyle bir yarismaya katilmak icin secilme ihtimalini siraliyorum. yani insanlarin diger insanlar tarafindan en cok sevildigini dusundukleri sarki siralamasi gibi.

Diğerlerini tam anımsayamadım ama herhalde son zamanların en yüksek katılım sayısı. Bu organizasyonun tekrar canlanması gözlerimi yaşartıyor çok mutluyum yaw

Happy So Excited GIF
Emeklerin sayesinde ahb
2 günde katılımcı alıp hemen puanları toplayıp sonuçlandırmak kolay iş değil

olabilir ama dedigim gibi ben sarki siralamasi yapmiyorum. yani bu sarkilar boyle bir yarismada 1. ve 2. olur demiyorum. boyle bir yarismaya katilmak icin secilme ihtimalini siraliyorum. yani insanlarin diger insanlar tarafindan en cok sevildigini dusundukleri sarki siralamasi gibi.

Yani evet anladım da, özellikle SLTS'nin tüm ikonikliğine rağmen o kadar da "bunu herkes acayip çok sever" niteliğinde olmadığı sanki artık biliniyor gibi geliyor bana... LMR için detaylı yorum yapmıyorum oyları etkilememek için...

Yani evet anladım da, özellikle SLTS'nin tüm ikonikliğine rağmen o kadar da "bunu herkes acayip çok sever" niteliğinde olmadığı sanki artık biliniyor gibi geliyor bana... LMR için detaylı yorum yapmıyorum oyları etkilememek için...
cocuklugu/gencligi 90'larda gecmis birinin bu sarkiyi sevmeyen bir insan evladi olabilecegini dusunme ihtimali yok. milli mars gibi biseydi. belki o donemi hic yasamayanlar bu sarki hakkinda bir takim muzikal ukalaliklar yapiyordur bilmiyorum ama viz gelir.

Bu sefer tersten bir ödül verilse olmaz mı, sonuncu olanın ismini P. Enis Bükücü falan yapsak😄

Puanlar verildi - hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt