- 12 Haziran 2015
- 36.320
- 31.986
- 2.693
Diğerlerini tam anımsayamadım ama herhalde son zamanların en yüksek katılım sayısı. Bu organizasyonun tekrar canlanması gözlerimi yaşartıyor çok mutluyum yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğerlerini tam anımsayamadım ama herhalde son zamanların en yüksek katılım sayısı. Bu organizasyonun tekrar canlanması gözlerimi yaşartıyor çok mutluyum yaw
olabilir ama dedigim gibi ben sarki siralamasi yapmiyorum. yani bu sarkilar boyle bir yarismada 1. ve 2. olur demiyorum. boyle bir yarismaya katilmak icin secilme ihtimalini siraliyorum. yani insanlarin diger insanlar tarafindan en cok sevildigini dusundukleri sarki siralamasi gibi.Şimdi tekrar benzer konseptler yapılacakmış falan diye çok da yorum yapmak istemiyorum ama iki top 2 düşündüğün şarkı için de fazla iyimser düşüncelerin var bence sevilme ve popülarite anlamında... Evet teoride "müzik tarihi" deyince 90'lar müzik tarihi bu iki şarkı olmadan yazılamaz, belki o açıdan top 2 bile olabilirler, özellikle grunge etkisi bakımından Nirvana özellikle tarihi ve ikonik, ama gerçekten günümüze kadar uzanan hem yaygın hem çok sevilme hem de birey birey saygı görme deyince o kadar rakipsiz değiller... SLTS özellikle çok kutuplaştırıcı bir şarkı bence hatta...
Emeklerin sayesinde ahbDiğerlerini tam anımsayamadım ama herhalde son zamanların en yüksek katılım sayısı. Bu organizasyonun tekrar canlanması gözlerimi yaşartıyor çok mutluyum yaw
![]()
olabilir ama dedigim gibi ben sarki siralamasi yapmiyorum. yani bu sarkilar boyle bir yarismada 1. ve 2. olur demiyorum. boyle bir yarismaya katilmak icin secilme ihtimalini siraliyorum. yani insanlarin diger insanlar tarafindan en cok sevildigini dusundukleri sarki siralamasi gibi.
![]()
cocuklugu/gencligi 90'larda gecmis birinin bu sarkiyi sevmeyen bir insan evladi olabilecegini dusunme ihtimali yok. milli mars gibi biseydi. belki o donemi hic yasamayanlar bu sarki hakkinda bir takim muzikal ukalaliklar yapiyordur bilmiyorum ama viz gelir.Yani evet anladım da, özellikle SLTS'nin tüm ikonikliğine rağmen o kadar da "bunu herkes acayip çok sever" niteliğinde olmadığı sanki artık biliniyor gibi geliyor bana... LMR için detaylı yorum yapmıyorum oyları etkilememek için...
Hocam, su son oy kullanma saatini yurtdisina gore ayarlayabilir miyiz? Ne biliim sabaha karsi 5 falan olsa? Aksamlari daha kolay oluyor benim icin bu islere girismekPazar 00.00 ahb
Abi sen bugün atmaya calıs sabah-aksam fark etmez, pazar gününü geçmesindeHocam, su son oy kullanma saatini yurtdisina gore ayarlayabilir miyiz? Ne biliim sabaha karsi 5 falan olsa? Aksamlari daha kolay oluyor benim icin bu islere girismek

Ben uzat diyorum bu kisaltiyor. Hey Allah'im.Abi sen bugün atmaya calıs sabah-aksam fark etmez, pazar gününü geçmesinde![]()
Bana yollamış size iletirimTarafıma ulaşan bir puanlama yok Doruk bey![]()
Afiyettesindir inşallah değerli dostum?Bana yollamış size iletirim
Bu sefer tersten bir ödül verilse olmaz mı, sonuncu olanın ismini P. Enis Bükücü falan yapsak![]()
Lan doğru söyleyin nekadar ömrüm kaldı. Keramettin admirle sen çok iyi davraniyonuzAfiyettesindir inşallah değerli dostum?
Ben de aynı şekildeDuygusal bir puanlama yapacağım sonra oooooww yapmayın