Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
adil bir puanlama yolladığımı düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana gonderilmemis her 12 puan haram puandır. Gorucez adil mi değil miadil bir puanlama yolladığımı düşünüyorum
OouuuvvvvvvvvDuygusal bir puanlama yapacağım sonra oooooww yapmayın
VoouuuuuvvvvvBen de aynı şekilde![]()
Ne auv hemenOouuuvvvvvvvv
Voouuuuuvvvvv
İsmini alamadığımız için cevap veremiyoruz?Liste de tuaf bir Sarki var, ismini söylemeyim ama herkes anlamistir hangisi oldugunu, merak ettim, neden bu sarki
Puanlarimi gönderdim
Malesef anlayamadımListe de tuaf bir Sarki var, ismini söylemeyim ama herkes anlamistir hangisi oldugunu, merak ettim, neden bu sarki
Puanlarimi gönderdim
Duygusal dediğin avradi bol klip miNe auv hemen![]()
Kadın için şarkıya özel niye puan vereyim yav adult film mi yorumluyoruz.Duygusal dediğin avradi bol klip mi
Renkdas sen gscimbomu hiç tanimamissinKadın için şarkıya özel niye puan vereyim yav adult film mi yorumluyoruz.
Bazı şarkıların anısı, yeri ayrı, onlara ufak torpil o kadar.
Herkes her yarışmada böyle bir şarkıyı kastediyor.Liste de tuaf bir Sarki var, ismini söylemeyim ama herkes anlamistir hangisi oldugunu, merak ettim, neden bu sarki
Puanlarimi gönderdim
enteresanBeğendiğim şarkılara göre puanlayacam , adil olması adına
Oysaki biz en begenmediklerimize puan veriyoruzBeğendiğim şarkılara göre puanlayacam , adil olması adına
senden beklerimOysaki biz en begenmediklerimize puan veriyoruz
enteresan
Manipülasyon yorumları görüyorum, o yüzden dedim , herkes kendi beğendiğine göre sıralarsa adil olurOysaki biz en begenmediklerimize puan veriyoruz