Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Osmaniye önce kendine gelsin 1 kendineYani Göksun kadar nüfusu var, osmaniye daha çok sahipleniyo![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osmaniye önce kendine gelsin 1 kendineYani Göksun kadar nüfusu var, osmaniye daha çok sahipleniyo![]()
Dönüşte alırız, baklavanın üzerine, erimesinOlur Murat abim.Ama Dondurmalarımızı alıp geçeriz heaaaaa![]()
antepteyken il dışı misafirim çok olurdu, hasta edip gonderirdik çok yemekten, marasta pek gelen olmuyor 
dörtyol hangi ara adananın oldu sınırı bile yokOsmaniye önce kendine gelsin 1 kendineDörtyol'u da kendilerinin sanıyolar ama kendileri Adana'ya ait
![]()
BÜYÜK GELİYORUZSon oy da yetişti gibi. Geliyor.
Hocaların %90i duzicili. Geri kalan %9u kadirlili, bahçeli. %1 ben ve benim gibi bir iki kişi bilmeden geldik. Türkoğlu osmaniyenin başkenti gibi cidden. Zaten eski adı Eloğluymus herhalde.Yani Göksun kadar nüfusu var, osmaniye daha çok sahipleniyo![]()
Olur Murat abim.Sen ne dersen O'na uyarızDönüşte alırız, baklavanın üzerine, erimesinantepteyken il dışı misafirim çok olurdu, hasta edip gonderirdik çok yemekten, marasta pek gelen olmuyor
![]()
Osmaniye'yi diyomdörtyol hangi ara adananın oldu sınırı bile yok![]()
Bu ne bicim bir post yaVerdim rahatladım.
Ata B. hocam hiç canımı yakmadı sağolsun
@Naci Liboş ben ucaga atliyorum sen de hemen arabana bin Antep'e gidiyoruz. Bunlar bizi cagirmadan kebap yemeye gidiyorlar. Bu ne curet??Olur Murat abim.Ama Dondurmalarımızı alıp geçeriz heaaaaa![]()
Naciyi getirme, ikidir beni Eurovisionda dolandiriyor. Üstüne künefe/katmerde yeriz.@Naci Liboş ben ucaga atliyorum sen de hemen arabana bin Antep'e gidiyoruz. Bunlar bizi cagirmadan kebap yemeye gidiyorlar. Bu ne curet??
Murat yine ayak ustu sinankayalik yapiyor reis yav içine islemis@Naci Liboş ben ucaga atliyorum sen de hemen arabana bin Antep'e gidiyoruz. Bunlar bizi cagirmadan kebap yemeye gidiyorlar. Bu ne curet??

@Hayri Cund aklima gelen ilk 3 sarkidan biriydi
Black Hole Sun atarken sicaklardan mi sikayet ediyordun hocam?Atington