- 3 Haziran 2015
- 56.986
- 66.110
- 4.143
Bakın bakalım güzel olmuş mu ?
Muazzam bir presentation
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başta ki boş alana puanlamayı gönderenlerin infosu gelecek. Bayağı ilerlettik kendimiziMuazzam bir presentation
Abi sana şampiyon doruk ata yazdiracağim goreceksin. Düşmanına ödülünü ellerinle vereceksinBaşta ki boş alana puanlamayı gönderenlerin infosu gelecek. Bayağı ilerlettik kendimizi![]()
Kabul etmiyorum olmaz böyleDostlar, eve geliş sürecim biraz uzayacağı için sonuçları 22.00 diyelim, gecikme için özür dilerim![]()
Neleri kabullendin şu 30 yılda ihtiyarKabul etmiyorum olmaz böyle
Seni sen olarak kabul ettim daha ne olsunNeleri kabullendin şu 30 yılda ihtiyar
Demin aşığız diyordunKabul etmiyorum olmaz böyle
Aşk bitti gönül koydumDemin aşığız diyordun
Ne acelen var bekle 2 saat daha. Adam bizim için okadar uğraşıyor nankör herifAşk bitti gönül koydum
Heyecandan 2 gündür uyuyamıyorumNe acelen var bekle 2 saat daha. Adam bizim için okadar uğraşıyor nankör herif
Senin şarkı sondan 3. Filan olur bu şarkı için uykusuz mu kaldin. Yüzde 90 inini yerlilere verdim seninkine puan vermedim düşünHeyecandan 2 gündür uyuyamıyorum
Bende zaten tasarımları ekleme yapabiliriz sorun yok. Azıcık uğraşırız ama2 layerda duruma ozel 11 ve 9 eklemeyi unutma kaptan35 kisi olunca devreye girebiliyor
Ugrasiyorsun o kadar , formalitelere takilmasin emegin diye dedim ustadim. Eline saglik yoksaBende zaten tasarımları ekleme yapabiliriz sorun yok. Azıcık uğraşırız amaBu değil de bir sonrakine yetiştirmeye çalışırım.
şu yazdığın kadar beni yaralayan bir şey olmamıştırSenin şarkı sondan 3. Filan olur bu şarkı için uykusuz mu kaldin. Yüzde 90 inini yerlilere verdim seninkine puan vermedim düşün
Senin kaderin buSeni sen olarak kabul ettim daha ne olsun