Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.835
- 15.537
- 2.323
Üstad gitarlı şeyler atmana rağmen bu kadar geride nasıl kalıyorsun, bende şüphelenmeye başladımBu yarışmanın gerçekliği yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad gitarlı şeyler atmana rağmen bu kadar geride nasıl kalıyorsun, bende şüphelenmeye başladımBu yarışmanın gerçekliği yok
Uyardığın iyi oldu abi, tablo bu. Levent abinin canı sağ olsunSon puan siralamasinda benim Islak Islak 111 puan olmali. Acaba Kafile ile yer mi degistirmeli?
@Ata B. Oğuz
Dostlar, herkese katılımları için teşekkür ederim. 3. Etap görüşmek dileği ile
![]()
Durustlugun icin sagol da soyledigin seye katilasim gelmedi. Coverlar iyiyse onlari niye cezalandiralim ki? Baris Akarsu bence sarkinin hakkini bayagi vermisti. Ruhu sad olsun hem onun hem Cem Karaca'nin.Öncelikle Islak Islak ve Düşler Sokağı'na çok meşhur 90'lar şarkılarının cover'ları oldukları için konsept delici oldukları gerekçesiyle prensiben puan vermedim onu belirteyim. İkisi de güzel şarkıdır. Gerçi cover versiyonlarını çok aşırı sevmiyorum, yani puan verseydim de 10 ve üzeri puan alamazlardı ama 3-5 verirdim illa ki...
Tamam simdi oldu. Bir dahaki etapta gorusuruz.
Bu arada Bir Derdim Var da aşağıdaki şarkıdan çok yoğun esinlenildiği açık olan bir şarkıdır. Çalıntı demek ağır olur ama net çok kuvvetli bir esinlenme var:
Total tablo nerede Can Erden birinci sanırım
Bu arada Bir Derdim Var da aşağıdaki şarkıdan çok yoğun esinlenildiği açık olan bir şarkıdır. Çalıntı demek ağır olur ama net çok kuvvetli bir esinlenme var: