- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.119
- 2.533
Total puanları 3. Etap konusunda paylaşacağım abiTotal tablo nerede Can Erden birinci sanırım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Total puanları 3. Etap konusunda paylaşacağım abiTotal tablo nerede Can Erden birinci sanırım
Son puan siralamasinda benim Islak Islak 111 puan olmali. Acaba Kafile ile yer mi degistirmeli?
@Ata B. Oğuz
Ha gayret biraz daha yükselebilir puanım
7. Bitirdik Allah bereket versin. 1. Olan arkadaşımıza tebrikler
@Ata B. Oğuz ve @Levent Kolpgün ağabeyimizin ellerine sağlık.
Puanlama şekli güzel olmuş ama şarkının yanında isimlerde olursa iyi olur
BirinciKaçıncı oldun lan
Durustlugun icin sagol da soyledigin seye katilasim gelmedi. Coverlar iyiyse onlari niye cezalandiralim ki? Baris Akarsu bence sarkinin hakkini bayagi vermisti. Ruhu sad olsun hem onun hem Cem Karaca'nin.
Senin gorusun, katilamayacagim ama tesekkurler gene deKurala aykırı demedim zaten organizatör kabul etmiş sonuçta, benimki bireysel bir prensip. Sonuçta başarılı veya başarısız ikisi de 90'lar şarkısının YORUMU. İkisi de 90'lara damga vuran iki şarkı sonuçta orjinal halleriyle. Yani 2000'ler şarkısı değiller, 90'lar şarkısılar bence. Sadece yeniden yorumladılar diye birden 2000'ler şarkısı yapmadılar o şarkıları diye düşünüyorum.
Ha kimsenin duymadığı bir şarkıyı yeniden yorumlamış ve öyle meşhur etmiş iolsalar o zaman daha toleranslı düşünürdüm.
Bu arada bir önceki etapta konsept 90'lar idi ama katılan şarkılardan birisi şarkının 2010 sonrası yeniden farklı tarzda bir yorumuydu (aynı şarkıcıdan) ama izin verildi. Yani bir 90'lar şarkısının 2010 sonrası yapılmış bir yeniden kaydı 90'lar şarkısı diye kabul gördü. Biraz bunu da düşündüm açıkçası.
Seni cani gönülden tebrik ediyorumBirinci
HomemadeGelsin amatör gelsin en sevdiğim bölüm geliyor
Amatör mü?Gelsin amatör gelsin en sevdiğim bölüm geliyor
Arif ağabey sebnem ferahimi calmissin sigara ile ben katilmistimKisisel siralama nerede? Kim birinci olmus?
Calmadim yaw. Reflekslerim daha iyi diyelim.Arif ağabey sebnem ferahimi calmissin sigara ile ben katilmistim
3. Etap başlığında olacak ağabey total durum. Yakında geliyorKisisel siralama nerede? Kim birinci olmus?
Senin gorusun, katilamayacagim ama tesekkurler gene de![]()
Gonderebilirmiyinz şimdiden-Bilgilendirme-
3. Etap: Cover
4. Etap: 2000-2010 Yabancı Şarkılar
5. Etap: 1970-1980 Arası Genel
6. Etap: 1990-2000 Yerli Şarkılar
Cover etabı genel olacak, yerli/yabancı karışık yapacağız. Şarkılarınızı hazırlayabilirsiniz.![]()