Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 3. Etap

Yine oynanmış sonuçlarla, bugüne kadar yapmamıştım ama bundan sonra şikenin alasını yapacağız. Fıtratımızda olmayan her türlü hileyi hurdayı yapmak mecburiyetindeyiz artık.

Benim puanlamada 5-1 arasina hepsine 5 verebilirdim

Su yarismadaki kizin Toxic yorumu baya iyiydi.

Hurt sarkisina saygim buyuk ama 3 ya da 4uncu kez karsilastik eurovisionda:)

@Ata B. Oğuz gecen turda da mi vardi ya da bir oncekinde

Birde oylarken yabanci turkce diye keskin ayirim yapilmis-biraz ezberden hissettirmedi degil. O nedenle bir noktada yerli yabanciyi bolmek gerekli sanki

Kaan Tangöze: "Ali Rıza Demir'in doktorları bana doping yapmaya çalıştı"

@Hayri Cund ilk tercihim ayniydi , ata alindi dedi.

Yerli yabanci onyargisi bu etap liderligini almamis ustad. Halbuki unplugged olarak hic oyle rock havasi vermiyor. Muthis tercih

Benim puanlamada 5-1 arasina hepsine 5 verebilirdim

Su yarismadaki kizin Toxic yorumu baya iyiydi.

Hurt sarkisina saygim buyuk ama 3 ya da 4uncu kez karsilastik eurovisionda:)

@Ata B. Oğuz gecen turda da mi vardi ya da bir oncekinde

Birde oylarken yabanci turkce diye keskin ayirim yapilmis-biraz ezberden hissettirmedi degil. O nedenle bir noktada yerli yabanciyi bolmek gerekli sanki
Yarismacilardsn niye daha adaletli olmalarini istemiyorsun da boluculuk yapiyorsun heaa?

Here ne kadar ben de puan vermiş olsam da Neşet Baba'nın bu listede olmaması lazım. Haydar Haydar Kul Nesimi'nin yazdığı deyiş. Birine ait bir şarkı değil o yüzden Cover mantığına oturmuyor

Here ne kadar ben de puan vermiş olsam da Neşet Baba'nın bu listede olmaması lazım. Haydar Haydar Kul Nesimi'nin yazdığı deyiş. Birine ait bir şarkı değil o yüzden Cover mantığına oturmuyor
94 te ali ekber çiçek besteleliyor. sonra çeşitli sanatçılar coverliyor. böyle bakarsak çoğu şarkı kimseye ait değil.

Son dkları kaçırdım neler oldu?

Şarkım hazır çok kritik bir viraja giriyoruz

Geri
Üst Alt