- 19 Mart 2014
- 28.175
- 29.640
- 2.598
Yine oynanmış sonuçlarla, bugüne kadar yapmamıştım ama bundan sonra şikenin alasını yapacağız. Fıtratımızda olmayan her türlü hileyi hurdayı yapmak mecburiyetindeyiz artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarismacilardsn niye daha adaletli olmalarini istemiyorsun da boluculuk yapiyorsun heaa?Benim puanlamada 5-1 arasina hepsine 5 verebilirdim
Su yarismadaki kizin Toxic yorumu baya iyiydi.
Hurt sarkisina saygim buyuk ama 3 ya da 4uncu kez karsilastik eurovisionda
@Ata B. Oğuz gecen turda da mi vardi ya da bir oncekinde
Birde oylarken yabanci turkce diye keskin ayirim yapilmis-biraz ezberden hissettirmedi degil. O nedenle bir noktada yerli yabanciyi bolmek gerekli sanki
Nedir bu distortion düşmanlığı bu millette?@Hayri Cund ilk tercihim ayniydi , ata alindi dedi.
Yerli yabanci onyargisi bu etap liderligini almamis ustad. Halbuki unplugged olarak hic oyle rock havasi vermiyor. Muthis tercih
Tam aksine onu diyorum, boluculuk demeyelim dorekt onyargilar varYarismacilardsn niye daha adaletli olmalarini istemiyorsun da boluculuk yapiyorsun heaa?
neşet erteşa oy atan gerçek müzik gurmelerini tebrik ederim.
Ali rıza ağabey sana şampiyonluk yakisir seviliyorsun ağabeyFener gibi 2. Oldum
Güzel
Teşekkürler gençler
94 te ali ekber çiçek besteleliyor. sonra çeşitli sanatçılar coverliyor. böyle bakarsak çoğu şarkı kimseye ait değil.Here ne kadar ben de puan vermiş olsam da Neşet Baba'nın bu listede olmaması lazım. Haydar Haydar Kul Nesimi'nin yazdığı deyiş. Birine ait bir şarkı değil o yüzden Cover mantığına oturmuyor
Sevgiler güzel kardeşimAli rıza ağabey sana şampiyonluk yakisir seviliyorsun ağabey