- 12 Haziran 2015
- 33.162
- 26.115
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E bu listede bir önceki yarışmalardaki şarkılar var yine.
Nasıl yani, bu etabı hiç yapmadık ki yaz sezonunda, diğer etaplara uymuyor bu parçalarE bu listede bir önceki yarışmalardaki şarkılar var yine.
Listenin başındaki parça çok yakın dönemdeki listelerde vardı. Kullanılan parçalar tekrar tekrar konacaksa olmaz bu iş.Nasıl yani, bu etabı hiç yapmadık ki yaz sezonunda, diğer etaplara uymuyor bu parçalar
Eski yasaklı listesi aktif değil, yaz sezonuyla birlikte sıfırdan başladık. Cover etabında kullanılanları yasaklı listesine dahil etmedik sadece farklı olarak. Yoksa bu sezon bu parçalar ile katılım olamaz ki heisListenin başındaki parça çok yakın dönemdeki listelerde vardı. Kullanılan parçalar tekrar seçilemiyor diye biliyorum ben.
YepTotal 29 sarki miyiz
Guzel liste iste mis gibi dinle yavAllah sizin musibetinizi versin ulan 2 tane şarkı biliyom sadece, tam 2 gün dinlemeyle uğraş işin yoksa
ben böyle bir şey yazmadım yawGuzel liste iste mis gibi dinle yav
Sizin eseriniz yahu ben teşekkür ederim siz değerli katılımcı dostlaraeline sağlık @Ata B. Oğuz yine harika bir liste yapmışsın
Niyeyse sana bos alinti koydu ailerken gokhan yerine seni koymusben böyle bir şey yazmadım yaw![]()
yalnız yarışma sonrasında liste hakkında özel olarak konuşmak isterim. akp gibi kendini yap liste başı yapıyorsunSizin eseriniz yahu ben teşekkür ederim siz değerli katılımcı dostlara![]()
Yok oto youtube sıralamasına bıraktım onu siz kendinizde ayarlayabiliyorsunuz yahu, en popüler en eski yeni vs. O sekme açılmıyor mu linkten ben öyle ayarladımyalnız yarışma sonrasında liste hakkında özel olarak konuşmak isterim. akp gibi kendini yap liste başı yapıyorsun![]()