Yaz Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 7. Etap | Çalma Listesi İlan Edildi

Rock severim ama 70-80 de disco Hot Stuff birincim idi .

Sahsi gorusum su, bu yarismanin goyngoy yaninda keyfi yeni sarki kesfetmek,katilirken bile belki yeni bir sey bulmak olmali. O acidan 50 Milyon izlenme bile fazla aslinda ama onuda azaltinca grubun ilgisi azalabilir vs vs.

O sebeple tarih yerine aslinda tür+izlenme kistasi gibi olsa degisik olabilir. Gecmiste Balkanlar yapildi mesela ama kolay ve cok verimli gecmedi.

Muzik bu sonucta herkesi etkileyen seyler farkli, oyle bakmak lazim

Konseptide ben soyle anladim
CL de nasil muzik caliyor sahaya cikilirken taradtar gaz oluyor.

Cl muzigi yerine ne koyarsin misal maclarda gibi bakatak sarki yolladim. (Ingilterede yapiliyor cok)

Grand final etabının bu kadar saçma bir konseptte olması Eurovision yarismasina yapılan büyük bir ayıptır. Siddetle bu yanlıştan dönülmesini ve tekrardan dizi/film konseptine geçilmesini öneriyorum.

Maalesef bu şartlar altında yarışmam mümkün değildir

Yasakli listesi
Grand final etabının bu kadar saçma bir konseptte olması Eurovision yarismasina yapılan büyük bir ayıptır. Siddetle bu yanlıştan dönülmesini ve tekrardan dizi/film konseptine geçilmesini öneriyorum.

Maalesef bu şartlar altında yarışmam mümkün değildir
Konsept degismeyecek.

Ata yapmıyor mu tüh keşke görüp katılsaydım temiz bir yarışma olurdu

Bilginize... Yaz liginde yarisan kadronun yarisi video link paylasti. Bunlar disinda katilmak isteyenler de bir zahmet aday sarkilarini/parcalarini gonderirse sevinirim. Uzatmadan bitirelim.

Tesekkurler,
Interim Manager

@Ata B. Oğuz a diyorumki adam ile be adam şarkısı karışabilir diyom karışmaz diyor. Puanlamada uyuzluguna adama oy verip bana oy vermiyor. Daha puan verdiğini görmedim bana Ata hocamın
Olur oyle. Guya abi diyo bize de ama puan vermiyor.
Sizi seviyorum, özür dilerim

Sad Anthony Anderson GIF

Abi katılırım da tam olarak yine anlamadım. Şarkı coşturacak mı hoplatacak mi korkutacak mı ve en önemlisi neye göre puanlanacak yani sonuçta her şarkı „Giris müziği“ olarak kullanılabilir lakin oy verenler giris müzigi uygunluguna göre mi puan verecek yoksa şarkının dinlenilebirligine mi verecek

Herkese ters yapan dostumuz umarım çoğunluğu sağlar da akış bozulmaz. Ben buna katılmayacağım.

Abi katılırım da tam olarak yine anlamadım. Şarkı coşturacak mı hoplatacak mi korkutacak mı ve en önemlisi neye göre puanlanacak yani sonuçta her şarkı „Giris müziği“ olarak kullanılabilir lakin oy verenler giris müzigi uygunluguna göre mi puan verecek yoksa şarkının dinlenilebirligine mi verecek
Katıl abi ben beğendiğim şarkıya göre basarım puanımı her zaman olduğu gibi , dilersen Hakkı bulut at ne farkeder

Geri
Üst Alt