Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.163
- 7.416
- 1.873
Troll sarkilarla katilmadim, bayagi yarismaci davrandim. Katildigim 6 etap boyu ortalama puanim yuksek. Sence 0 alir miyim?Sifir cekmeyecegini nereden biliyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troll sarkilarla katilmadim, bayagi yarismaci davrandim. Katildigim 6 etap boyu ortalama puanim yuksek. Sence 0 alir miyim?Sifir cekmeyecegini nereden biliyorsun?
Tamam Einstein, kizma.Troll sarkilarla katilmadim, bayagi yarismaci davrandim. Katildigim 6 etap boyu ortalama puanim yuksek. Sence 0 alir miyim?![]()
Kizmadim da beni trollerle karistirman uzduTamam Einstein, kizma.
Yok isini ciddiye aldigini biliyorum da cogu kazanmak icin degil kendi zevklerini paylasmak adina katiliyor. Bakalim sonbahar / kis sezonunu yaparsak daha secici olmamizi saglayacak kriterler belirleyecegiz. Daha unique paylasimlar goruruz diye dusunuyorum.Kizmadim da beni trollerle karistirman uzdu![]()
Competition iyidir.Yok isini ciddiye aldigini biliyorum da cogu kazanmak icin degil kendi zevklerini paylasmak adina katiliyor. Bakalim sonbahar / kis sezonunu yaparsak daha secici olmamizi saglayacak kriterler belirleyecegiz. Daha unique paylasimlar goruruz diye dusunuyorum.
Dizi film soundtracklerinde kalmiş idik ahbert oradan devamDostlar, forumdaki bu olumsuz havanın biraz dağılması için kısa sürecek bir kış sezonu yapabiliriz. Katılım sağlar mısınız?

Kasa mı boşaldı adaş?Dostlar, forumdaki bu olumsuz havanın biraz dağılması için kısa sürecek bir kış sezonu yapabiliriz. Katılım sağlar mısınız?

Kasa mı boşaldı adaş?![]()
KATİLİYORUMDostlar, forumdaki bu olumsuz havanın biraz dağılması için kısa sürecek bir kış sezonu yapabiliriz. Katılım sağlar mısınız?