- 22 Kasım 2008
- 10.342
- 5.635
- 2.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güzel bir etkinlik oldu, ne kusuru estağfurullah. Ellerine sağlıkYine umutlandırıp utandırdın @Arif Doğan Karakaya sona doğru ama neyse 3.'lük de iyidir
Zaten Sirius da İntikam Marşı da hak ediyor. Ben şahsen sadece ZATEN BİZİM STATTA ÇALINIYOR diye düşünerek GS marşlarına vermeme kararı aldım, onları seçmek bana prensiben biraz kolaya kaçmak ve bu yarışma açısından sıkıcı geldiği için. Ondan hiçbirine vermeyecektim. Buna rağmen kalan adayları pek yakıştıramadığım için ve İntikam Marşı bu konuda favorilerimden olduğu için ona kendi prensiplerim çerçevesinde 1 puan vererek iltimas geçtim. Yoksa ben hep onla çıkalım istiyorum sahaya. Ona 12 versem 1. oluyormuş ama sonuçta kendi kriterlerim böyleydi, o yüzden @Aras Şimşek kusura bakmasın
@Kemal Tan Canatan'ı tebrik ediyorum. Doğru seçim. Chicago Bulls'tan kopya çekmişsin ama olur öyle. Hak ettin bence![]()
sorry@Arif Doğan Karakaya Bu arada Adım V. Haydar GEVEN... GUVEN değil...
Anlamissin iste. Tebrix.@Arif Doğan Karakaya organizasyon için teşekkür ederim üstad konsepti anlamama rağmen yarışmayı götürmüşüm
KoymuşummmAnlamissin iste. Tebrix.
Koymuşummm
Ozurunu bekliyorumGrand final etabının bu kadar saçma bir konseptte olması Eurovision yarismasina yapılan büyük bir ayıptır. Siddetle bu yanlıştan dönülmesini ve tekrardan dizi/film konseptine geçilmesini öneriyorum.
Maalesef bu şartlar altında yarışmam mümkün değildir
Ozurunu bekliyorum
Ustteki yuzsuz birinci oldu. Sen de asagilarda bir yerdesin.Kim 1. Oldu la biz kaçıncı olduk
Bosver yav nöbete gecnoldu şimdi toplam puanlar mu sayılacak
Deutschen rausBosver yav nöbete gec
Evet genel toplamlari ne zaman aliyoruz? Sezon sampiyonu ilan edilsin.
Bir etaba katilamamistim, katilsam kazaniyormusum demek ki
Sifir cekmeyecegini nereden biliyorsun?Bir etaba katilamamistim, katilsam kazaniyormusum demek ki![]()