- 20 Ağustos 2017
- 19.223
- 12.890
- 1.653
Oyle basladik oyle bitirecegiz. Degistirmiyelim.Bu etap 1-12 puan olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
Zaten 24 şarkı atılmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle basladik oyle bitirecegiz. Degistirmiyelim.Bu etap 1-12 puan olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
Zaten 24 şarkı atılmış.
doğru, puanlama başlamışsa yanlış olur. baştan belirtilse daha iyiydi, şarkı gönderimi bitince.Oyle basladik oyle bitirecegiz. Degistirmiyelim.
Sabahın 5beşinde dinledim hepsiniListede kufur iceren paylasimlar var. Ortalik yerde dinlerken dikkatli olalim.
Gune zimba gibi baslamani sagladigim icin sevindim.Sabahın 5beşinde dinledim hepsini
Ben de cogu kisiye bu yonde tavsiye de bulundum.puanlarimi gonderdim. ben de soyle bir mantik izledim. en costuran sarkinin bile 10-15 saniyelik intro veya chorus bolumu costuruyor. sarkinin tamamini degil o bolumleri dikkate aldim.
"Siz stadyum DJ olarak kendi takiminizi ve taraftarinizi cosuturup rakibe korku salmak icin hangi parcayi secerdiniz?"
Birazdan puanlarımı göndereceğim. Puanlarımı verirken konsept özelinde düşünerek verdim. Şarkıların genel kalitesinin aksine "kendi takiminizi ve taraftarinizi cosuturup rakibe korku salmak icin" bu moda ne kadar sokabileceğine yönelik bir puanlama yapmak istedim. Güzel bir liste var, şarkı seçimleri için herkese teşekkürler.
Hacı 3 şarkı iyi gerisine 1 versek olmuyor mu?
Puanlama 12-11-10-8 diye mi gidiyor yine 9 da varmiydi unuttum la
Yes knkPuanlama 12-11-10-8 diye mi gidiyor yine 9 da varmiydi unuttum la
Hepsini vericen. Bosluk birakmaPuanlama 12-11-10-8 diye mi gidiyor yine 9 da varmiydi unuttum la