Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.811
- 15.518
- 2.323
Şarkını at, finale renk katkulağımızı dinlendirme seansı başlasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkını at, finale renk katkulağımızı dinlendirme seansı başlasın
Esra bilgice yaptigin haksizliginin acısını cekiyorsunFinal abi son yarışma zaten katılalım, bundan sonrakilere bende katılmamayi düşünüyorum
Ulan ihtiyar güzel olmamasına rağmen 7 puan verdim senin feyzanur Sümeyye kılıklıya , sen hiç puan vermedin o kadarda güzel kız, sana yazıklar olsunEsra bilgice yaptigin haksizliginin acısını cekiyorsun
7 mi verdin ben onu kaçırmışım bende sana dolu dolu 3 verdimUlan ihtiyar güzel olmamasına rağmen 7 puan verdim senin feyzanur Sümeyye kılıklıya , sen hiç puan vermedin o kadarda güzel kız, sana yazıklar olsun
7 mi verdin ben onu kaçırmışım bende sana dolu dolu 3 verdim
Sen alicaya kaç puan vernistin ihtiyar7 mi verdin ben onu kaçırmışım bende sana dolu dolu 3 verdim
Şampiyon olansa Ecem calhandan sonra en yüksek puanı ona verdimSen alicaya kaç puan vernistin ihtiyar
@Göktuğ Çakırlar@Göktuğ Çakırlar
@Murat Durmaz
@Ali Rıza DEMİR
@Emir Sato
@Berke Cüce
@Ekin Amad
@Aras Şimşek
@Naci Liboş
@Arif Doğan Karakaya
@V. Haydar Geven
@Arda Kerim
@Kerem Uygun
@Mert S. Yüksel
@Murat Ünsal
@Cengiz Güneş
@Ali Karadal
@Selçuk Sarı
@Sedat Yıldız
@İskender Nikolov
@Can Erden
@Gökhan Aytepe
@Ulaş Metin
@Furkan Korkmaz
@Kemal Tan Canatan
@Barış Savaş
@Levent Kolpgün
@Onur Bayraktar
@Tuncay Van
@Ata B. Oğuz
@Kaan Aktaş
@Hayri Cund
@Doruk Ata TANRIVERDİ
2 kez ban yedim zaten. Tüm motivasyonumun ağzına etti yetkililer sağolsun@Göktuğ Çakırlar
@Murat Durmaz
@Emir Sato
@Berke Cüce
@Arda Kerim
@Murat Ünsal
@Sedat Yıldız
@Kemal Tan Canatan
@Levent Kolpgün
@Kaan Aktaş
@Doruk Ata TANRIVERDİ
Son haftayi puansiz gecmeyin. Ptesi TSI 23:59'a kadar vaktiniz var.
Gel gel. Bir sey olmaz. Konsept farkli zaten. DJ misin degil misin gorelim.2 kez ban yedim zaten. Tüm motivasyonumun ağzına etti yetkililer sağolsun
Yolladım bakalımGel gel. Bir sey olmaz. Konsept farkli zaten. DJ misin degil misin gorelim.
yalnız play off lig başlamadan önce getirildiKonseptimiz vardı. Belliydi. Dizi müzikleriydi. 5 milyon 50 milyon sınır yoktu. Yaz sezonu bu şekildeydi, kurallar belliydi
Bu kurallarda değişiklik yapılırdı tabi ama kış etabında yaparsın.
2011-2012 de lig başladıktan sonra playoff getirilmesi gibi birşey. Yarıyolda kurallar değişiyor. Bazı yarışmacılar da tepki gösteriyor haklı olarak okuyoruz görüyoruz
Neyse ayıp olmasın yarı yolda bıraktı denmesin diye bir şarkı bulup göndericem ama bir çok kişinin hevesi kaçtı maalesef
Ne zaman getirildi? Ligin başlamasına ne kadar süre vardı?yalnız play off lig başlamadan önce getirildi
Haklısın, final dizi film müzikleri ile yapılabilirdiKonseptimiz vardı. Belliydi. Dizi müzikleriydi. 5 milyon 50 milyon sınır yoktu. Yaz sezonu bu şekildeydi, kurallar belliydi
Bu kurallarda değişiklik yapılırdı tabi ama kış etabında yaparsın.
2011-2012 de lig başladıktan sonra playoff getirilmesi gibi birşey. Yarıyolda kurallar değişiyor. Bazı yarışmacılar da tepki gösteriyor haklı olarak okuyoruz görüyoruz
Neyse ayıp olmasın yarı yolda bıraktı denmesin diye bir şarkı bulup göndericem ama bir çok kişinin hevesi kaçtı maalesef
dostum ben gerçekleri söylemekle meşgulümNe zaman getirildi? Ligin başlamasına ne kadar süre vardı?
Böyle büyük bir organizasyon için ligin 34 hafta değil de 40 hafta olacağına ne kadar zaman önce karar verilmeliydi?
Sence transfer sezonunu bile etkileyecek olan bu karar, lig başlamadan önce verilmiş olsa da aslında yapılan planlamaları tamamen değiştirecek geç blr karar değil miydi?
Kime ne anlatıyon. Ben sana boşuna gizli fenerlisin demiyorum
Feramuzdostum ben gerçekleri söylemekle meşgulüm
sen demişsin ki lig başladıktan sonra getirildi
ama yanlış yanlışını kabul etmelisin