Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.905
- 5.320
- 1.713
Troll sarkilarla katilmadim, bayagi yarismaci davrandim. Katildigim 6 etap boyu ortalama puanim yuksek. Sence 0 alir miyim?Sifir cekmeyecegini nereden biliyorsun?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troll sarkilarla katilmadim, bayagi yarismaci davrandim. Katildigim 6 etap boyu ortalama puanim yuksek. Sence 0 alir miyim?Sifir cekmeyecegini nereden biliyorsun?
Tamam Einstein, kizma.Troll sarkilarla katilmadim, bayagi yarismaci davrandim. Katildigim 6 etap boyu ortalama puanim yuksek. Sence 0 alir miyim?![]()
Kizmadim da beni trollerle karistirman uzduTamam Einstein, kizma.
Yok isini ciddiye aldigini biliyorum da cogu kazanmak icin degil kendi zevklerini paylasmak adina katiliyor. Bakalim sonbahar / kis sezonunu yaparsak daha secici olmamizi saglayacak kriterler belirleyecegiz. Daha unique paylasimlar goruruz diye dusunuyorum.Kizmadim da beni trollerle karistirman uzdu![]()
Competition iyidir.Yok isini ciddiye aldigini biliyorum da cogu kazanmak icin degil kendi zevklerini paylasmak adina katiliyor. Bakalim sonbahar / kis sezonunu yaparsak daha secici olmamizi saglayacak kriterler belirleyecegiz. Daha unique paylasimlar goruruz diye dusunuyorum.