Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yekta Kurtuluş Galatasaray'da

İyide şimdi bu adamlara ederinden fazla verirsen sezon sonunda transfer yapmak için kaynak ararsın. Yektaya 4 Bogdana 6 gerçekten çok fazla.

Vermezsen de böyle dandik adamlari izleriz iste herzamanki gibi. Vereceksin kardesim. Besiktas nasil veriyor Ismail´e 5-6 Milyon, Fenerbahce nasil veriyor Topuz´a 10 Milyon? Mecburuz fazla para vermeye. Yerli kadromuz yerlerde. Bunu herkes biliyor. Alacaklar. Elleri mahkim. Stat var yillik 75 Milyon hasilat yapacak bu hainler. Para yok masallari anlatmasinlar bize

ACSANIZA su NÖBETI yaaaa, sacma sapan yönetiliyor bu forum kusura bakmayin.

mac saatinde anladimda diger zamanlarda neden kapatiliyor ya

acik konusayim ben cok büyük bir hayal kirikligi yasiyorum suan. koca 1 ay bosuna trasnfer nöbeti tuttum. yekta ilk 11 oyuncusu olamaz. stancu youtube'da izledigim kadariyla cok düz bir oyuncu. uzaktan sutlari var onun haricinde attigi golleri bende atarim. zapata desen 1 yildir maca cikmamis. bunlarin bizde ilk 11 oynayacagini düsünürsek yönetimin vizyonsuzluguna arti bir de hoca geldigini görüyorum.

Baştan söyliyim 2 oyuncuyu da tanımıyorum.

Ama özellikle Stacu konusunda yaptığın yorum biraz sığ gibi geldi bana. Stancu'nun attığı golleri sen de atarsın ama futbolda doğru zamanda doğru yerde olmak büyük marifettir. Sırf bunla efsane olan adamlar var. Örneğin İnzaghi, örneğin Raul. Yani kolay goller atan bir oyuncu olması kötü değil belki de mental açıdan çok iyi oyuncu olduğu manasına gelebilir.

İzleyip görücez.

Bundan sonra RESMİ SİTE'de görsem bile inanmam maçta oynasın o zaman inanırım

Vermezsen de böyle dandik adamlari izleriz iste herzamanki gibi. Vereceksin kardesim. Besiktas nasil veriyor Ismail´e 5-6 Milyon, Fenerbahce nasil veriyor Topuz´a 10 Milyon? Mecburuz fazla para vermeye. Yerli kadromuz yerlerde. Bunu herkes biliyor. Alacaklar. Elleri mahkim. Stat var yillik 75 Milyon hasilat yapacak bu hainler. Para yok masallari anlatmasinlar bize

kaldiki yekta icin 3.750 abartili degil.

Sonunda kaliteli bir yerli almışız. Keşke alırken bizim takozlardan birkaçını Kasımpaşa'ya verebilseydik. Ama adamlar enayi değil tabi kabul etmemişlerdir :)

Hayırlı olsun.

stancu yerine sivastan kamanan'i alsaydik 1m'a adam drogba etkisi yapardi...bence kalite bakimindan suan hic bir artis yokkkkkkk

cem sultan oynasa stancu dan cok daha heyecanlanirdim...en azindan bizim altyapidan ve ucuk bir transfer bedeliyle alinmadi...bravo yönetim bravo hagi

Youtube dan geliyor..

[video=youtube;msCFCE0Astw]https://www.youtube.com/watch?v=msCFCE0Astw[/video]

videoya bakarak konusursak pişirip önune koycan oda yiycek tarzında bi topcu 4 m etmez ama bide dos santos örneği varkı videolara bakıp vaaav dıyordum sirk topcusu cıkdı onun ıcın bekleyp görelım

Bu arada Sivasspor maçını stad da 22 tl ye izleyebilrisiniz.Bilet fiyatları çok düşük.

Yekta geçen seneki maçta takdirini toplamıştı zaten herkesin.

youtube dan videoları izleyip stancu yu begenmeyen arkadaşlar youtube videolarından gördügünüz kadarıyla önerebilceginiz oyuncular varmı?

youtube dan olsa bu iş herkes scout ekiplerini kapatır arkadaşlar koyar youtube nin başına 5 adam sabahtan akşama kadar video izletir kafanız mı güzel anlamıyorum ki

Baştan söyliyim 2 oyuncuyu da tanımıyorum.

Ama özellikle Stacu konusunda yaptığın yorum biraz sığ gibi geldi bana. Stancu'nun attığı golleri sen de atarsın ama futbolda doğru zamanda doğru yerde olmak büyük marifettir. Sırf bunla efsane olan adamlar var. Örneğin İnzaghi, örneğin Raul. Yani kolay goller atan bir oyuncu olması kötü değil belki de mental açıdan çok iyi oyuncu olduğu manasına gelebilir.

İzleyip görücez.

kisacasi demek istedigim bizi ileriye tasiyacak adamlara ihtiyacimiz var...ben ne stancu da, ne de zapata da o isigi görebiliyorum!!!

biz büyük basarilara ve büyük futbolculara alismis bir takimiz...bunlari kesin hagi istiyor...acaba yönetim FR nin istedigi oyunculari alsaydi nasil bir takimimiz olurdu suan ?!

Bundan sonra RESMİ SİTE'de görsem bile inanmam maçta oynasın o zaman inanırım

yahuu ona inanmam, bizimkileri o kadar boşlamışlardıki sabrinin ismi sarbi, servtte armamız yoktu. stancu yerinede tanju yazarlar olur yani :) bu arada formica blackburnlede anlaşamamış.. adnan araya girmiş komisyonumu almadan olmaz diye :)))

şeref aydın tam benim tahmin ettiği gibi kap bağlantılı biri. son tweetlerinden anlaşılıyor.

isim gelmiyor bana, iş tamamlanınca haberim oluyor diyor hep kap'la ilgili bilgiler veriyor.

ACSANIZA su NÖBETI yaaaa, sacma sapan yönetiliyor bu forum kusura bakmayin.

mac saatinde anladimda diger zamanlarda neden kapatiliyor ya

renktaş deminden beri bnde aynı şeyi söyülorum ya gecelerdir transfer bekliyoruz biz nöbet kısmında transfer geliyor nöbet kapatılıyor ya yöneticler cevap verir misiniz bi zahmet bu nasıl bir mantık ya bizler yönetimle ilgili eleştirde bulunurken bide aynaya bakın bnce siz forum yöneticileri yönetme kabiliyiti konusunda nöbet kısmı nedden kapalı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt