Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerli olarak takımımıza kazandırabilirsek bu futbolcuları tff yerli sıkıntısı yaşamayacağımız için yabancı sınırını kaldırabilir !!!

1-veysel sarı

2-salih dursun

3-tarık çamdal

4-serdar aziz

5-kadir bekmezci

6-gökhan inler

7-ömer toprak

8-sercan sararer

9-ishak doğan

10-ahmet ilhan

kumaşları iyi futbolcular bunlardan 3/4 tanesini takıma monte edeceksin rahata kavuşacaksın... sabriye aydına verilen onca şansı bunlarda da deneyeceksin....

Bide böyle çeşitler var

elimizdeki en iyi yerli yedek yekta zaten talibi olan tek futbolcuda o. kendisi için gitmesine sevinrm. tspora güç katar. bizim için kayıp olur özellikle kupa maçlarında. öteki yedeklerin hiçbiri beş para etmez zaten talibi olanda yok. aydın, sabri, ceyhun, yiğit falan bunları bitpazarına çıkarsan kimse istemez.

Oynamak istedigi icin kendisi gitmek istiyor dedi birileri, eger bu dogruysa daha da sevdim Yekta'yi ve kesinlikle kalmali ve rotasyonda daha fazla sure almali, zaten alacaktir da, ozellikle de Selcuk boyle devam ederse.

yekta ile dany verelim trabzona bir miktar para bile düşünülebilir bize olcanı versinler.yoksa olmaz bu iş.

Satılacak onca çöp yerli varken Yektayı satmak hatadır.

Ulan çöpleri bi atın takım dan en son gidecek adam en başta gidiyor nasıl iş bu

Yekta bizde sürekli ön libero oynuyor. Adam ofansif futbolcu anlayın işte. Defansif oynatıldığı müddetçe fayda sağlamaz. Ki, sağlamıyor zaten. Bakmayın öyle ayağında iyi top sakladığına filan. Umut Gündoğan birde Tolgay gelirse zaten oynaması zor olacaktı. Bence gitmesi iyi olur.

Mancini nin satacağını hiç ama hiç sanmıyorum seviyor Yekta'yı.

yekta doğuştan galatasaraylı gitmek istediğini sanmıyorum

adnan sezgin kovulmadi mi ???

yoksa face to face mi yasiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt