Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden Emre Çolak ve Ceyhun gitmiyor diyenlere.

1 - Yekta kendisi gitmek isteyebilir.

2 - Ceyhun yetenek olarak Yekta'dan geride olsa da defansif oynayabilmesi ve uzun boyu onun için bir avantaj. Takımda Gökhan - Ceyhun dışında uzun defansif oyuncumuz yok nerdeyse.

3 - Emre Çolak yapıştı, gitmek istemiyor. Ayrıca yaşı genç olduğuna göre hala beklenti içinde olabilir teknik ekip. O yüzden 1-2 sene kolay kolay gitmez bence.

Yekta gidemez!

Kendisi gitmek isterse yapacak bir şey yok. Ayrıca, haberin kaynağı sporx'ken atlamamak lazım bence.

Böyle bir hata yapmaz bizimkiler. Takımda yerli oyuncu kalmadı herhalde biliyorlardır.

Çok büyük hata olur

Discovery cihazımdan gönderildi

Bence gitmesi hata olur, yerini dolduracak kim var. Selçuk ve Melo'dan birine birşey olsa yerine koyacak adam yok.

sallamasyon. mancini yekta'nin gitmesine izin vermez. hele ki bu yerli kitliginda.

Bari hazırlık maçında iyi oynamasaydı,şimdi içimizi burup gidecek.

Yekta'dan önce gönderilecek coooooook topcu var

Yedekete 2 tane yetenekli yerli vardı, biri Engin'di gitti şimdi de Yekta gitmesin.

yekta daha fazla oynamak için kendi gitmek istiyormuş. öyleyse yapacak bir şey yok.

Ama surası bir gerçek ayagına top yakısan çok iyi pasları olan bir adam . Anadoluda olupda transfer etmeye kalksak 4-5m eruodan asaga istemezlerdi.

Biz gider 2m euroya veririz trabzona oda borçlar dahilinde

Takimda hangi oyuncuyu bir ayri sevsem gidiyor lan.

Hak etmiyorsun bunu Yekta. Takimdaki en iyi yerlilerden birisin. Adam o kadar oynamamasina ragmen ikili mücadelelerde korkmuyor, adam gecmeden üsenmiyor, baskalari gibi. Bunlari gectim, o kadar yetersiz yerli varken, yine de oynamadi.

Trabzona giderse, orada catir catir oynar topunu, görürsünüz.

Bizimkiler de agzi acik sekilde arkasindan bakar..

Kaynak Sporx olduğu için palavra olduğunu düşünüyorum/umut ediyorum.

Eğer varsa da bu yerli bolluğunda(!) .... neyse.

Türk ararken böylesini göndermek hata olur. Gitmesine izin vermek de...

Yerli lazımken yerli satıyoruz işe bak.Bari yerine adam alalım sonra yollayalım.Yekta da niye gidiyor ki 3 kulvarda gidiyoruz.Mutlaka şans bulur yarım sene daha dursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt